سعيد جليلي:شاهد عینی حادثه هیروشیما، نخست وزیر وقت ژاپن و ... می گفتند اگر بمباران شدیم حقمان بوده است و تقصیر آمریکا نیست. نخست وزیر ژاپن بعد به من گفت: بعد از 60 سال حزب ما حاکم شد از 1945 که بمباران هسته ای شدیم تا الان داریم اعتماد سازی می کنیم تا از این جزایری که در آن حضور دارند،بیرون بروند. شعار انتخاباتی حزب ما هم این بود، ولی الان که می بینم موفق نمی شوم، می خواهم استعفا دهم. این یک نوع رویکرد است که 60 سال دارند اعتماد سازی می کنند.
از زمان حضور نظامیان آمریکایی در استان اوکیناوا، پروندههای زیادی از تجاوز این سربازان به دختران و زنان ژاپنی و حتی قتل مردم به دست آنها تشکیل شده است. این در حالی است که دولت ژاپن اجازه هیچگونه برخورد با سربازان خاطی آمریکایی را ندارد و برای محاکمه و رسیدگی به پرونده این سربازان، دولت ژاپن باید آنها را به دولت آمریکا تحویل دهد. این سربازها هم در نهایت برای رسیدگی به پروندهشان به آمریکا فرستاده میشوند و هیچکس هم در جریان رسیدگی به پرونده آنها قرار نمیگیرد.
ژاپن همیشه نقش یک بچه حرف گوش کن برای آمریکا را بازی کرده است.
این کینه هایی که نسبت به دولت دارند همه به خاطر پافشاری بر ارزشهای انقلاب است هرچه شما شعارهای انقلاب را پررنگتر کنید، آنها چهرهشان عبوستر و خصمانهتر میشود؛
این چیزِ طبیعی است حالا البته بعضیها در روزنامه، در سایت، در تریبونهای گوناگون مطالبی منتشر میکنند؛ اینکه چرا ما در دنیا دشمنتراشی کردیم که اینقدر با ما دشمنی کنند !
به نظر من اینها حرفبافی است آنچه که گفته میشود، متکی به یک تحلیل درست نیست وقتی که امام بزرگوار بود، دشمنیها زیاد بود؛ برای خاطر مواضع قاطع امام.
رهبر انقلاب در آخرین دیدار با احمدی نژاد و دولت دهم
تیر 92:
برخی از چیزهائی را که جلوی چشم هم هست، انکار میکنند هشت سال کار کردید، تلاش کردید، کارهای خوبی انجام گرفت حجم کار دولت بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همهی دورههای دیگر بود این دولت بحمدالله توانست شعارهای انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند این ارزشها قابل تحریف نیست، قابل تغییر نیست.
پس معلوم شداصلاح طلبان که سنگ مردم را به سینه میزدند برای خودشان بود و گرنه جلوی جمهوریت نمی ایستادند و لگد مالش نمی کردند ...
جالبه برای مردم در آینده هم تعیین تکلیف میکنند:
"جریان احمدی نژاد به عنوان مسلط و غالب دیگر هیچ گاه به وجود نخواهد آمد"
چقدر ساده بودند بعضی ها ...
این اعترافات نشان میدهد که احمدی نژاد ضربه کاری به جریان قدرت و اشرافیت شکل گرفته در این کشور زده است
پناهیان خطاب به دانشجویان انقلابی و با اشارۀ به آیۀ قرآن:
"برای همدلی و همزبانی، باید با ادبیات «واقعبینانه» صحبت کنید، نه ادبیات «انقلابی»"
گزیدۀ سخنان- 4خرداد94:
1برای همدلی و همزبانی، باید با ادبیات «واقعبینانه» صحبت کنید، نه با ادبیات انقلابی/ دربارۀ مسألۀ هستهای هم باید با ادبیات واقعبینانه بحث کرد، نه با ادبیات انقلابی/ نامۀ امیرالمؤمنین(ع) به ابوموسی اشعری در محل مذاکرات: «شقی کسی است که به "تجربه" بیاعتنا باشد»/اما ابوموسای خیال پرداز فریب خورد
2چرا از ادبیاتی استفاده کنیم که برای خیلیها سوءتفاهم شود یا متوجه نشوند؟! امروز اگر بخواهیم انقلابی حقیقی باشیم باید با ادبیات واقعبینانه از انقلاب و انقلابیگری خود دفاع کنیم. این برای همه سهلالهضمتر است و اسلحۀ دشمن را از دستش میگیرد/ سخنان اخیر سید حسن نصرالله و سردار سلیمانی با این ادبیات بود
3ادبیات واقعبینانه در قرآن هم هست، خداوند میفرماید: «وَ جادِلْهُمْ بِالَّتي هِيَ أَحْسَنُ» یعنی بگوییم: «تو کدام طرف ایستادهای؟ من هم میآیم و همانطرف میایستم و همانطوری که تو نگاه میکنی، نگاه میکنم.» در این صورت هم همدلی بیشتر میشود و هم همزبانی. الان در شرایطی هستیم که واقعا به «همدلی و همزبانی» بیشتر احتیاج داریم و امکاناتش را هم بیشتر از هر زمان دیگری داریم.
4انقلابیگری معنایی جز واقعبینی ندارد و امروز واقعیتها آنقدر به نفع انقلابیگری در کنار هم چیده شدهاند که برای بیان حقایق نیاز به هیچ سخن آرمانگرایانهای نیست/ باید بگوییم: «هرکس دنبال منافع ملی، گروهی و حتی شخصیاش است، راه صحیح این است»/ در مقابل واقعبینها، خیالپردازهایی قرار دارند که زیادی خوشبین هستند و فریب دشمن را میخورند
5دربارۀ مسألۀ هستهای هم باید با ادبیات واقعبینانه بحث کرد، نه با ادبیات انقلابی/ مثلاً از «عزت انقلابی» صحبت نکنید، چون خیلیها متوجه نمیشوند یا تحریف میکنند و تهمت میزنند. بگویید: واقعبینانهاش این است که میخواهیم کارخانههای ما بچرخد. ولی اصلاً بویی از چرخش کارخانهها میآید؟!
6هنگامی که ابوموسی اشعری به عنوان نمایندۀ امیرالمؤمنین(ع) در حال مذاکره با عمروعاص بود، حضرت به او نامهای با ادبیات واقعبینانه نوشتند و فرمودند: «ای ابوموسی! کسی که به تجربه بیاعتنا باشد شقیّ است؛ إنَّ الشَّقِیَّ مَن حُرِمَ نَفعَ ما اُوتِیَ مِنَ العَقلِ و التَّجرِبَةِ»(نهج البلاغه/نامه78)/ اما ابوموسای خیالپرداز، به توصیۀ حضرت گوش نکرد و فریب خورد.
7ما میگوییم نباید به تجربه بیاعتنا باشیم. تجربه میگوید داعش را "لیبرال-دموکراسی" غرب درست کرده. امام(ره) در سخنانش لیبرالها را در کنار تروریستها و منافقین قرار میداد. «مرگ بر "لیبرال-دموکراسی" خونآشامِ غرب» برخواسته از تجربه است، نه انقلابیگری / لیبرالها همیشه مؤید تروریستها هستند/ از همان اوایلی که سوریه شلوغ شده بود، روزنامههای اصلاحطلب علیه بشار اسد و به نفع تروریستها حرف میزدند. اما بعد از اینکه عکسهای سر بریدنها منتشر شد، دیگر ساکت شدند. اما حداقل نگفتند که ما اشتباه کردیم.
هدف من به هیچ عنوان متهم کردن دولت نیست ، بلکه چون دولت تمام اعتبار و هست و نیست خودش رو به نتیجه مذاکرات گره زده بدون شک همه جور باج رو به طرف غربی میده که توافق انجام بشه ، چون اگه توافق انجام نشه هم موقعیت سیاسی خودش رو (انتخابات مجلس) رو از دست میده و هم هیچ برنامه اقتصادی برای عدم توافق نداره و این خیلی خطرناکه ، چون توافق رو به هر قیمتی انجام میدن !!!!!
گرون کردن بنزین تا 40 درصد در حالی که مصوبه مجلس فقط 5 درصد بوده مشکوکه !!!!!!!
دوستان دقت کنید ، دقت ، دقت ، دقت
اتفاقات بزرگی توی راه هستش
قطعا دولت شدیدا دنبال دو راه هستش ،
راه اول اینکه با گرانی بیش از حد و نامتعارف مردم رو به مرز نارضایتی شدید برسونه تا از این طریق رهبری معظم و نهادهای انقلابی تحت فشار قرار بگیرن و جام زهر (توافق ننگین) رو بپذیرن !!!!!!
راه دوم
اگه رهبری معظم با ادامه مذاکرات و توافق ذلت بار مخالفت کنن ، با رسانه های نوشتاری و سایتها و...... توی بوق و کرنا میکنن که اااااااای ملت ایران ما با دو سال مذاکره میخاستیم ارزونی و رفاه و راحتی براتون بیاریم و میخواستیم ایران رو گل و بلبل کنیم ولی ((رهبر))اجازه نداد!!!!!!!!!!!