ساعت فلش مذهبی
وبلاگ حامیان رهبر
آیه قرآن

استخاره آنلاین با قرآن کریم


چه مطالبی به وبلاگ جذابیت میبخشد؟

جنگ دفاع مقدس
وصیت شهدا

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فدای سید علی و آدرس doparnazari.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

باتشکر دانایی







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 131
بازدید کل : 14814
تعداد مطالب : 115
تعداد نظرات : 39
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


جاوا اسكریپت




در اين وبلاگ
در كل اينترنت

آمار مطالب

کل مطالب : 115
کل نظرات : 39

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 12
باردید دیروز : 11
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 131
بازدید سال : 3417
بازدید کلی : 14814
نقاط ضعف دولت روحانی

یک استاد دانشگاه معتقد است که مهمترین نقطه ضعف دولت حسن روحانی در سال گذشته، ضعف و عدم انسجام رسانه ای برای دفاع از عملکرد دولت در برابر موج حمله منتقدان بوده است.

صادق زیباکلام ضمن بیان این مطلب در گفتگو درباره نقاط ضعف دولت روحانی در سال گذشته گفت: اگر بخواهیم منصفانه عملکرد دولت روحانی را مورد نقد و بررسی قرار دهیم به واقع ضعف عمده ای در عملکرد دولت نخواهیم دید. البته این به معنای آن نیست که به طور مطلق نقاط ضعفی در عملکرد دولت در مواجه با مشکلات بروز پیدا نکرد.

وی افزود: اگر بخواهیم منصفانه درباره نقاط ضعف دولت اظهار نظر کنیم باید شرایطی را که دولت در آن تشکیل شد و همچنین دولت تحویل آقای روحانی شد و از آن مهمتر باید شرایطی که دولت روحانی در آن، به اداره امور مشغول است مورد بررسی قرار دهیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر چه آقای روحانی، رییس جمهور منتخب و دولت او دولت قانونی است اما برای اداره کشور همین رییس جمهور منتخب و دولت او با محدودیت هایی مواجه است.

وی با بیان اینکه برای اثبات این مدعا می توان سفر خانم کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به کشورمان را مورد بررسی قرار دهیم گفت: در اواخر سال 1392 خاتم کاترین اشتون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران آمدند سفری که بر هیچ کس پوشیده نیست که تا چه اندازه از نظر دیپلماتیک برای ایران حائز اهمیت بود.

زیباکلام افزود: ایشان در جریان این سفر علاوه بر مقامات ایرانی با برخی از شهروندان زن ایرانی ملاقات کرد. از جمله مادر ستار بهشتی و شماری از فعالان حقوق زنان. با این حال نهادهایی قدرتی که مقابل آقای روحانی قرار دارند به جای آنکه اهمیت این سفر را به لحاظ دیپلماتیک مورد توجه و تاکید قرار دهند این دیدارها را برجسته کرده و به آن حمله کردند به طوری که حاشیه این سفر به متن تبدیل شد.

وی ادامه داد: این مثال ساده ای است که نشان می دهد شرایطی که آقای روحانی در آن قرار دارد چه شرایطی است.

وی با بیان اینکه در چنین شرایطی از دولت روحانی نمی توان انتظارات آرمانی داشت چون می دانیم به شدت در برابر او صف آرایی کرده اند و به هیچ وجه حاضر نیستند که عملکرد دولت همراه با موفقیت باشد گفت: مثال دیگری بزنم تا شرایطی که دولت در آن قرار دارد بهتر تبیین شود. در پایان سال، مشکلات فرهنگ به عنوان یک دغدغه برای مسوولان ما مطرح شد. پس از آن انگشت اتهام نهادهای قدرت وزارت ارشاد دولت روحانی و وزیر مربوطه آقای علی جنتی را نشانه گرفت که اگر وضع فرهنگ چنین است و چنان است مسببش دولت و شخص وزیر فرهنگ است.

 این استاد دانشگاه افزود: در حالی که اگر دقیق و منصفانه بررسی شود، متولی فرهنگ در کشور ما تنها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و در میان ده ها بنیاد، نهاد و ارگانی که به نوعی متولی فرهنگ در کشور فعالیت می کنند تنها این وزارت فرهنگ است که زیر نظر دولت قرار دارد.

  زیباکلام تصریح کرد: حملاتی که به دولت روحانی شده و می شود به هیچ وجه به دولت احمدی نژاد نمی شد و تا سال آخر دولت دهم، رییس جمهور وقت هیچ نگرانی از بابت انتقادات نداشت چرا که همین جریاناتی که امروز در قامت منتقد به دولت حمله می کنند در دولت احمدی نژاد در قامت مدافع به منتقدان حمله می کردند.

 وی با بیان اینکه البته در این باب تنها مقصر منتقدان و نهادهای قدرت نیستند گفت: در این رابطه دولت هم مقصر است و معتنقدم که ضعف عمده و قابل توجه دولت روحانی هم از این منظر است جایی که دولت بلد نیست از خود دفاع کند.

  این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه نمونه از عجز دولت روحانی در دفاع از خود را در موضوع توافق ژنو شاهد بودیم گفت: از زمان توافق تاریخی ایران و گروه 1+5 در ژنو تحت عنوان برنامه اقدام مشترک که گام مهمی در مسیر عادی شدن پرونده هسته ای ایران محسوب می شد شاهد حمله و انتتقادات همه جانبه تندروها به خصوص تندروهای وابسته به جبهه پایداری بودیم.

 وی افزود: ما در در آن دوران در حیرت بودم که چرا دولت در دفاع از خود تا این اندازه عاجز و ناتوان است. در یک دوره ای که دولت زیر حملات سنگین منتقدان تمام قد گارد دفاع گرفته بود و سکوت پیشه کرده بود. پس از آن هم دولت به جای آنکه بخواهد مستند و مستدل از توافق ژنو دفاع کند منتقدان را بی سواد خواند. این در حالی است که انتقاد حق آنها بود شنیدن پاسخ قاطع هم حقشان بود که متاسفانه دریافت نکردند.

 این استاد دانشگاه ادامه داد: این ضعف دولت بود که با وجود آنکه زمینه های بسیاری داشت نتواست از خود دفاع کند. دولت روحانی حتی اگر توان دفاع از توافق ژنو را نداشت کافی بود تنها به مقایسه تاثیر سیاست های پیش گرفت شده دولت با دولت پیشین بپردازد. کافی بود این واقعیت را به رخ منتقدان بکشاند که شما که علم مخالفت با توافق ژنو را بلند کرده اید آیا توان دفاع از سیاست هسته ای دولت های نهم و دهم را دارید؟ سیاست های که هزینه ها سنگینی را به مردم، کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران تحمیل کرد.

 وی با بیان اینکه لازم است پاسخ انتقاد را با انتقاد داد و به جای دفاع حمله کرد گفت: روحانی باید در برخی مواقع با توپ پر بدون ترس از و نگرانی از تبعات احتمالی به انتقادات پاسخ قاطع می داد و تیم منسجم رسانه ای واقعیت را بیش از پیش با مردم در میان می گذاشت.

 زیباکلام افزود: روحانی باید بداند تنها راه ارتباطی با مردم قرار نیست رسانه ای باشد که متعلق به همه مردم نیست و در اکنون در خدمت سیاست های گروه هایی است که 4 میلیون رای بیشتر در کشور ندارند. دولت روحانی باید راه های ارتباطی خود با مردم را با واقعیت های موجود گسترش دهد.

 این استاد دانشگاه با بیان اینکه نقاط قوت دولت روحانی هم برای اهل رسانه و سیاست پوشیده نیست گفت: برای آنکه این نقاط قوت برای همه مردم آشکار شود کافی است در سال جدید دولت روحانی با رفع ضعف رسانه ای خود زمینه شناخت واقعیت کشور با امکان مقایسه نسبت به 8 سال دولت تحت حاکمیت یک دست اصولگریان را فراهم کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 332
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


سکوت
تعداد بازدید از این مطلب: 635
|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


تفاوت
تعداد بازدید از این مطلب: 512
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


سردار قاسمی
تعداد بازدید از این مطلب: 515
|
امتیاز مطلب : 63
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13


بمباران شدیم حقمان بوده است و تقصیر آمریکا نیست

سعيد جليلي:شاهد عینی حادثه هیروشیما، نخست وزیر وقت ژاپن و ... می گفتند اگر بمباران شدیم حقمان بوده است و تقصیر آمریکا نیست. نخست وزیر ژاپن بعد به من گفت: بعد از 60 سال حزب ما حاکم شد از 1945 که بمباران هسته ای شدیم تا الان داریم اعتماد سازی می کنیم تا از این جزایری که در آن حضور دارند،بیرون بروند. شعار انتخاباتی حزب ما هم این بود، ولی الان که می بینم موفق نمی شوم، می خواهم استعفا دهم. این یک نوع رویکرد است که 60 سال دارند اعتماد سازی می کنند.

از زمان حضور نظامیان آمریکایی در استان اوکیناوا، پرونده‌های زیادی از تجاوز این سربازان به دختران و زنان ژاپنی و حتی قتل مردم به دست آن‌ها تشکیل شده است. این در حالی است که دولت ژاپن اجازه هیچ‌گونه برخورد با سربازان خاطی آمریکایی را ندارد و برای محاکمه و رسیدگی به پرونده این سربازان، دولت ژاپن باید آن‌ها را به دولت آمریکا تحویل دهد. این سربازها هم در نهایت برای رسیدگی به پرونده‌شان به آمریکا فرستاده می‌شوند و هیچ‌کس هم در جریان رسیدگی به پرونده آن‌ها قرار نمی‌گیرد.

ژاپن همیشه نقش یک بچه حرف گوش کن برای آمریکا را بازی کرده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 415
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد"

بی بی سی:

آیت الله خامنه‌ای امسال حدود ۸۸ درصد از سخنانش را به مسائل داخلی اختصاص داد درحالی که این رقم چهار سال پیش حدود ۱۲ درصد بود/

بیشترین کلماتی که از آنها استفاده شد بدین ترتیبند:

مردم و ملت (۷۱ بار)، کشور (۵۰ )، کار و تولید (۴۶)، اقتصاد (۴۱)، فرهنگ (۱۸)، ملی (۱۵)، ایران (۱۲) و اسلام (۱۰).

واقعا دشمن تا کجا تحلیل دارد و ما....؟؟؟

این روزها وقتی نگاه مى کنیم به غزه، عراق، افغانستان، یمن، لبنان، سوریه، مصر، بحرین و ...

تازه می فهمیم امنیت را رئیس جمهور و نیروی نظامی و ... تضمین نمی کند!

بلکه امنیت را "ولایت فقیه" تضمین می کند

 و حالا می فهمیم که چرا امام خمينى (ره) می فرمود: "پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد"

سخنی که درکش هنوز هم برای خیلی از خواص ممکن نیست!

تعداد بازدید از این مطلب: 390
|
امتیاز مطلب : 69
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15


رهبر انقلاب در دیدار با احمدی نژاد و دولت دهم

رهبر انقلاب در دیدار با احمدی نژاد و دولت دهم

شهریور 91:

این کینه هایی که نسبت به دولت دارند همه به خاطر پافشاری بر ارزشهای انقلاب است هرچه شما شعارهای انقلاب را پررنگ‌‌تر کنید، آنها چهره‌‌شان عبوس‌‌تر و خصمانه‌‌تر میشود؛

این چیزِ طبیعی است حالا البته بعضی‌‌ها در روزنامه، در سایت، در تریبونهای گوناگون مطالبی منتشر میکنند؛ اینکه چرا ما در دنیا دشمن‌‌تراشی کردیم که اینقدر با ما دشمنی کنند !

به نظر من اینها حرفبافی است آنچه که گفته میشود، متکی به یک تحلیل درست نیست وقتی که امام بزرگوار بود، دشمنی‌‌ها زیاد بود؛ برای خاطر مواضع قاطع امام.

 

رهبر انقلاب در آخرین دیدار با احمدی نژاد و دولت دهم

تیر 92:

برخی از چیزهائی را که جلوی چشم هم هست، انکار میکنند هشت سال کار کردید، تلاش کردید، کارهای خوبی انجام گرفت حجم کار دولت بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همه‌ی دوره‌های دیگر بود این دولت بحمدالله توانست شعارهای انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند این ارزشها قابل تحریف نیست، قابل تغییر نیست.

پس معلوم شداصلاح طلبان که سنگ مردم را به سینه میزدند برای خودشان بود و گرنه جلوی جمهوریت نمی ایستادند و لگد مالش نمی کردند ...

جالبه برای مردم در آینده هم تعیین تکلیف میکنند:

"جریان احمدی نژاد به عنوان مسلط و غالب دیگر هیچ گاه به وجود نخواهد آمد"

چقدر ساده بودند بعضی ها  ...

این اعترافات نشان می‌‌دهد که احمدی نژاد ضربه کاری به جریان قدرت و اشرافیت شکل گرفته در این کشور زده است 

که هنوز هم اثرات آن باقی‌ است ..

تعداد بازدید از این مطلب: 380
|
امتیاز مطلب : 63
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


بدهی های دولت هاشمی را دولت احمدی نژاد پرداخت

وزیر اقتصاد دولت روحانی:

در یکی از جلسات خود با نمایندگان مجلس

زمانی که آقای احمدی نژاد دولت را از خاتمی تحویل گرفت

حدود 60 میلیارد دلار بدهی وجود داشت

ولی در زمانی که آقای احمدی نژاد دولت را تحویل داد

بدهی دولت حدود 15 میلیارد دلار بود؛

خزانه هم به اندازه کافی بودجه دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 375
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


سخنرانی مهم استاد پناهیان در مورد مذاکرات

پناهیان خطاب به دانشجویان انقلابی و با اشارۀ به آیۀ قرآن:

"برای همدلی و هم‌زبانی، باید با ادبیات «واقع‌بینانه» صحبت کنید، نه ادبیات «انقلابی»"

گزیدۀ سخنان- 4خرداد94:

1برای همدلی و هم‌زبانی، باید با ادبیات «واقع‌بینانه» صحبت کنید، نه با ادبیات انقلابی/ دربارۀ مسألۀ هسته‌ای هم باید با ادبیات واقع‌بینانه بحث کرد، نه با ادبیات انقلابی/ نامۀ امیرالمؤمنین(ع) به ابوموسی اشعری در محل مذاکرات: «شقی کسی است که به "تجربه" بی‌اعتنا باشد»/اما ابوموسای خیال پرداز فریب خورد

 2چرا از ادبیاتی استفاده کنیم که برای خیلی‌ها سوءتفاهم شود یا متوجه نشوند؟! امروز اگر بخواهیم انقلابی حقیقی باشیم باید با ادبیات واقع‌بینانه از انقلاب و انقلابی‌گری خود دفاع کنیم. این برای همه سهل‌الهضم‌تر است و اسلحۀ دشمن را از دستش می‌گیرد/ سخنان اخیر سید حسن نصرالله و سردار سلیمانی با این ادبیات بود

3ادبیات واقع‌بینانه در قرآن هم هست، خداوند می‌فرماید: «وَ جادِلْهُمْ بِالَّتي‏ هِيَ أَحْسَنُ» یعنی بگوییم: «تو کدام طرف ایستاده‌ای؟ من هم می‌آیم و همان‌طرف می‌ایستم و همان‌طوری که تو نگاه می‌کنی، نگاه می‌کنم.» در این صورت هم همدلی بیشتر می‌شود و هم همزبانی. الان در شرایطی هستیم که واقعا به «همدلی و همزبانی» بیشتر احتیاج داریم و امکاناتش را هم بیشتر از هر زمان دیگری داریم.

4انقلابی‌گری معنایی جز واقع‌بینی ندارد و امروز واقعیت‌ها آن‌قدر به نفع انقلابی‌گری در کنار هم چیده شده‌اند که برای بیان حقایق نیاز به هیچ سخن آرمان‌گرایانه‌ای نیست/ باید بگوییم: «هرکس دنبال منافع ملی، گروهی و حتی شخصی‌اش است، راه صحیح این است»/ در مقابل واقع‌بین‌ها، خیال‌پردازهایی قرار دارند که زیادی خوشبین هستند و فریب دشمن را می‌خورند

5دربارۀ مسألۀ هسته‌ای هم باید با ادبیات واقع‌بینانه بحث کرد، نه با ادبیات انقلابی/ مثلاً از «عزت انقلابی» صحبت نکنید، چون خیلی‌ها متوجه نمی‌شوند یا تحریف می‌کنند و تهمت می‌زنند. بگویید: واقع‌بینانه‌اش این است که می‌خواهیم کارخانه‌های ما بچرخد. ولی اصلاً بویی از چرخش کارخانه‌ها می‌آید؟!

6هنگامی که ابوموسی اشعری به عنوان نمایندۀ امیرالمؤمنین(ع) در حال مذاکره با عمروعاص بود، حضرت به او نامه‌ای با ادبیات واقع‌بینانه نوشتند و فرمودند: «ای ابوموسی! کسی که به تجربه بی‌اعتنا باشد شقیّ است؛ إنَّ الشَّقِیَّ مَن حُرِمَ نَفعَ ما اُوتِیَ مِنَ العَقلِ و التَّجرِبَةِ»(نهج البلاغه/نامه78)/ اما ابوموسای خیال‌پرداز، به توصیۀ حضرت گوش نکرد و فریب خورد.

7ما می‌گوییم نباید به تجربه بی‌اعتنا باشیم. تجربه می‌گوید داعش را "لیبرال-دموکراسی" غرب درست کرده. امام(ره) در سخنانش لیبرال‌ها را در کنار تروریست‌ها و منافقین قرار می‌داد. «مرگ بر "لیبرال-دموکراسی" خون‌آشامِ غرب» برخواسته از تجربه است، نه انقلابی‌گری / لیبرال‌ها همیشه مؤید تروریست‌ها هستند/ از همان اوایلی که سوریه شلوغ شده بود، روزنامه‌های اصلاح‌طلب علیه بشار اسد و به نفع تروریست‌ها حرف می‌زدند. اما بعد از اینکه عکس‌های سر بریدن‌ها منتشر شد، دیگر ساکت شدند. اما حداقل نگفتند که ما اشتباه کردیم.

تعداد بازدید از این مطلب: 353
|
امتیاز مطلب : 66
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15


جوان انقلابی

 

مطلبی رو به عنوان جوان انقلابی میخوایم با همدیگه در میون بذاریم

اول اینکه به احتمال بالا و با توجه به شرایط موجود در منطقه و جهان مذاکرات هسته ای به نتیجه نمیرسه ، در واقع مذاکرات به بن بست رسیده ..........

 اگر بخواد با این شرایط ذلت بار به توافق برسن قطعا ملت ایران و در راس اونها رهبری معظم قاطعانه جلوگیری میکنن ......

نکته  نکته  نکته  

 دولت و تیم هسته ای الان میدونن که با احتمال بالا مذاکرات با شکست مواجه میشه ، دلیلش هم دبه کردن استکبار و زیاده خواهی های آمریکاست .........

(((همان طور که رهبری معظم پیش بینی کرده بودن که به آمریکا هرگز نمیشه اعتماد کرد )

نکته

دولت دنبال مقصری هست که شکست مذاکرات رو به گرنش بندازه !!!!!!!!!!

دیروز توی جلسه غیر علنی مجلس آقای کوچک زاده با فریاد به آقای ظریف میگه آقا فرمودن با مذاکره زیر سایه تهدید مخالفم !!!! چرا مذاکره میکنید

آقای ظریف میگه : (او ) بمن بگه نرو !!!!!!  ( او منظور رهبری هستش)!!!

هدف من به هیچ عنوان متهم کردن دولت نیست ، بلکه چون دولت تمام اعتبار و هست و نیست خودش رو به نتیجه مذاکرات گره زده بدون شک همه جور باج رو به طرف غربی میده که توافق انجام بشه ، چون اگه توافق انجام نشه هم موقعیت سیاسی خودش رو (انتخابات مجلس) رو از دست میده و هم هیچ برنامه اقتصادی برای عدم توافق نداره و این خیلی خطرناکه ، چون توافق رو به هر قیمتی انجام میدن !!!!!

گرون کردن بنزین تا 40 درصد در حالی که مصوبه مجلس فقط 5 درصد بوده مشکوکه !!!!!!!

دوستان دقت کنید ، دقت ، دقت ، دقت

اتفاقات بزرگی توی راه هستش

قطعا دولت شدیدا دنبال دو راه هستش ،

راه اول اینکه با گرانی بیش از حد و نامتعارف مردم رو به مرز نارضایتی شدید برسونه تا از این طریق رهبری معظم و نهادهای انقلابی تحت فشار قرار بگیرن و جام زهر (توافق ننگین) رو بپذیرن !!!!!!

راه دوم

اگه رهبری معظم با ادامه مذاکرات و توافق ذلت بار مخالفت کنن ، با رسانه های نوشتاری و سایتها و...... توی بوق و کرنا میکنن که اااااااای ملت ایران ما با دو سال مذاکره میخاستیم ارزونی و رفاه و راحتی براتون بیاریم و میخواستیم ایران رو گل و بلبل کنیم ولی ((رهبر))اجازه نداد!!!!!!!!!!!

فتنه در راه است ، هوشیار باشید ،

برادران و خواهران عزیز هوشیار باشید

راه مقابله با این فتنه چیست ؟؟؟؟

فقط و فقط روشنگری

تعداد بازدید از این مطلب: 378
|
امتیاز مطلب : 64
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

فلسفه حرام بودن نگاه به نامحرم

یک سؤال اساسی

و یک جواب منطقی

سؤال :

از عالمی سوال شد:چه اشکالی دارد که انسان به جنس مخالف نگاه کند و لذت ببرد؟

پاسخ :

نگاه به حسن جمال جنس مخالف ضررهایی دارد که به طورخلاصه اشاره می شود:

1_ می بینی ، می خواهی، به وصالش نمی رسی، دچارافسردگی میشوی…!

2_ می بینی، شیفته می شوی، عیب ها را نمی بینی،

ازدواج میکنی، طلاق می دهی.!

3_ می بینی ، دائم به او فکر می کنی، از یاد خدا غافل می شوی، از عبادت لذت نمی بری.!

4_ می بینی ، با همسرت مقایسه می کنی،ناراحت می شوی، بداخلاقی می کنی.!

5_ می بینی، لذت می بری، به این لذت عادت می کنی، چشم چران می شوی،

در نظر دیگران خوار می گردی.!

6_ می بینی ، لذت می بری، حب خدا در دلت کم می شود،

ایمانت ضعیف می شود.!

7_ می بینی ، عاشق می شوی، از راه حلال نمی رسی،

دچار گناه میشوی.!

لذا اسلام در یک کلمه می گوید :

""نگاهت را از جنس مخالف نگاهدار""

تعداد بازدید از این مطلب: 355
|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


کشککککک

کشک یعنی وقتی می بینی استقبال مردمی خیلی ضعیف است خودت بنا کنی به تعریف از ازدحام جمعیت...اینجاست که می گویی به من خبر دادند که تا فلانجا جمعیت ایستاده است....

کشک یعنی دادن آمار خیالی از نظرسنجی خیالی موافقت ۸۰ درصدی مردم با مذاکرات...

کشک یعنی مثلا افشاگری فساد دیگران و حال آنکه چون زنگنه ای را در کابینه داشته باشی...

کشک یعنی دل سوزاندن وزیر میلیاردی برای تولید کشور...

کشک یعنی گرفتن جشن زودهنگام برای فتح الفتوح نکرده ات...

کشک یعنی با داشتن هفت دهم درصد اضافه رأی، دایم از پیام انتخابات سخن کنی...

کشک یعنی عضو جناح راست سابق باشی و امروز شعار انتقادپذیری بدهی...

کشک یعنی ریس جمهور فرانسه را که می بینی تا...ات می خندی و در داخل کشور اولدرم بولدرم میکنی...

کشک یعنی سخنران راهپیمایی انقلابی ۲۳ تیر ۷۸ باشی و امروز به دنبال رفع حصر فتنه گران ۸۸...

کشک یعنی در انتخابات مجلس ششم با احمدی نژاد در یک لیست باشی و امروز کینه ای هزار ساله از او داشته باشی...

کشک یعنی روحانی باشی و کاری به بهشت و جهنم مردم نداشته باشی...

کشک یعنی رییس جمهور باشی و حرف اپوزیسیون را بزنی...

کشک یعنی رییس شورای عالی امنیت ملی باشی و در میان رزمایش کشوری سخن از بی اهمیتی برد موشکهای خودی بکنی...

و همچنان ماجرای کشک از انواع مختلف ادامه دارد....

تعداد بازدید از این مطلب: 384
|
امتیاز مطلب : 51
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


آیا فتنه و براندازی سوم در راه است؟

با روی کار آمدن دولت یازد دهم ، لایه ی افراطی جریان سیاسی اصلاح طلب که خود را حاکم بر دولت روحانی دانسته و معتقد است که رای آقای روحانی متعلق به آنان است!! ( ولی ناجوانمردانه از روحانی به عنوان رحم اجاره ای و دولت یک مرحله ای یاد می کنند) از همان آغاز کار دولت در سال ۹۲ تا کنون ، بر چهار راهبرد تاکید داشته و تمام رفتار خود را بر آن استوار داشته است:

۱ – راهبرد “پنهان شدن پشت واژه ی مقام معظم رهبری”:

” همان که مقام معظم رهبری می فرمایند”

” در راستای فرمايشات مقام معظم رهبری”

” و جملاتی از این دست”

ولی بر خلاف فرمایشات معظم له عمل می کنند.

در چارچوب این استراتژی با پنهان کاری محض ، در دولت يازدهم سعی می کنند موذیانه اصول رفتاری خود را بر نظام تحمیل کرده و با شیوه ی قطره چکانی و تدریجی جام زهر را به مردم و ارکان نظام بنوشانند.

۲ – راهبرد “دو قدم به پیش ، یک قدم به عقب”

بر اساس این استراتژی هر اقدامی که می کنند ، در صورتی که با مخالفت مردم و نظام و… مواجه شوند بلافاصله در بوق و کرنا می کنند که در جهت اجرای فرامین رهبری و خواست مردم ، آنچه که واقع شده و مورد اعتراض قرار گرفته باید فوراً اصلاح شود.

اما آنچه که واقع می شود هرگز بازگشت به قبل نیست بلکه در حالی که در مسیر اهداف حزبی خود دو قدم به پیش رفته اند ، تنها یک قدم به عقب بر می گردند و به این ترتیب یک قدم به جلو رفته اند.

طبق این راهبرد حتی اگر بازگشت به نقطه ی نخستین هم صورت پذيرد ، آثار وضعی آن اقدام ، گامی به پیش است ، به عنوان مثال وقتی یک کتاب ضاله و خلاف شرع و قانون و عفت عمومي منتشر می شود و یا فیلمی از این دست اکران می شود و با مخالفت مردم و نظام مواجه می شود ، بی شک حتی اگر به صورت صد در صدی هم با ان برخورد شود ، هم آثار وضعی آن در جامعه اجتناب ناپذیر است و هم با این روش از بین مردم یارگیری و در نتيجه فرهنگ سازی می کنند.

۳ – راهبرد “حمله به احمدی نژاد و مقصر معرفی کردن او در هر مسئله و موردی در کشور”.

هدف اصلي از این راهبرد به هیچ وجه  شخص احمدی نژاد نیست ، بلکه ایشان یک وسیله مناسب برای دستیابی به اهداف اصلی آنان است.

جریان سیاسی حاکم ، معتقد است از طریق متهم کردن احمدی نژاد می تواند بر افکار عمومی جامعه اثر گذاشته و جریان اصولگرایی را مسبب اصلی همه ی مشکلات کشور معرفی کند و به این ترتیب با ایجاد تنفر عمومی نسبت به اصولگرایان ، انتخابات آینده ( مجلس و ریاست جمهوری و… ) را به نفع خود تغییر دهند

به نظر برخی افراد ، هدف نهايي این راهبرد ، تکرار ماجرای سال ۷۶ و ایجاد سناریو و صحنه ی رقابت “بیت رهبری و بیت امام” است.

یاد آوری می گردد که بهزاد نبوی قبلا گفته بود ما در انتخابات سال ۷۶ با انتصاب ناطق به بیت رهبری و خاتمی به بیت امام ، با شکست ناطق نوری ، ضربه مهلکی به بیت رهبری زدیم و تکرار آن سناریو می تواند به قیمت نابودی بیت… تمام شود ، این مطلبی است که خانم فائزه هاشمی نیز در میدان ونک بر آن مهر تایید زده است و هم اینک به عنوان هدف نهایی این راهبرد کثیف و خائنانه مطرح است.

۴ – راهبرد ” متهم کردن مجلس به تقابل با دولت و علت اصلی عدم توفیق دولت”

طبق این راهبرد ، از همان آغاز به کار دولت یازدهم ، نوک تمامی پیکان ها به سمت مجلس نشانه گیری شده و به هر بهانه ای در بین مردم تبليغ می کنند که علت اصلی تمامی شکست ها و ناکامی های دولت ، تقابل و عدم همراهی مجلس است و به این ترتیب از مردم می خواهند که در انتخابات مجلس دهم در اسفند ماه سال جاری به کسانی رای بدهند که با دولت همراه باشند.

نیت اصلی این راهبرد ، تصرف سنگر ریاست جمهوری است. این جریان سياسي معتقد است ، چنانچه از طریق فریب مردم و القاء ناهماهنگی مجلس فعلی با دولت ، بتواند مجلس دهم را در حدّ و اندازه ی مجلس برانداز ششم تصرف کند ، بلافاصله با بهره گیری از تجربه ی مجلس ششم براندازی نظام در سال ۹۸ را در قالب “پروژه ی آمریکایی ۲۰۲۰ ” دنبال خواهد کرد.

برخی از اصول بنیادین “پروژه ی ۲۰۲۰” که توسط لایه ی افراطی اصلاح طلب ، تعقیب می شود از این قرار است:

۱ – تعقیب پروژه ی وارد کردن اتهامات بی پایه و اساس به سپاه و بسیج با هدف ایجاد اختلاف بین صدر سپاه و بدنه ی سپاه و بسیج تا طبق مدل سال ۷۶ بدنه ی سپاه و بسیج برخلاف نظر رده های بالایی به نامزدهای مورد نظر فتنه گران رای دهند.

۲ – بازگشت محیط های دانشجویی کشور به سال های ۷۷ تا ۸۴ و پیگیری طرح دوقطبی سازی دانشگاه ها مبتنی بر موافق و مخالف نظام سیاسی کشور با هدف ایجاد بسترهای بحران های اجتماعی در موقعیت مناسب.

۳ – گسترش طرح بحران های مصنوعی و اعتصابات در بین

فرهنگیان کشور با هدف مندرج در بند پیشین.

۴ – پیگیری طرح افزایش اعتصابات کارگری در سطح کشور با هدف فوق الذکر.

تعداد بازدید از این مطلب: 358
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


حیله دولت روحانی و اصلاحاتی ها

آیا اندیشیده اید :

چرا وضعیت بازار با وجود اینکه بازار در دست خود باند حامیان روحانی و هاشمی رفسنجانی اینقدر نابسامان است.

چرا به بهانه افزایش نقدینگی و بالا رفتن تورم در کشور

 وامهای بانکی یا همان حق و پول بیت المال مردم را بر روی خود مردم بسته اند

چرا میوه در این دوسال اخیر به افزایش تا ۱۶۴ درصدی قیمت رسید

چرا تورم بهمراه رکود اقتصادی در اکثر کالاهای تولید داخل وجود دارد

چرا شیر فلکه واردات بی رویه را باز گذاشتند تا تولید و کارخانجات داخل دچار رکود و ورشکستگی شود و موجب نارضایتی عمومی مردم و بیکارشدگان گردد

چرا بنزین کارتها شارژ نشده و زمزمه بنزین تک نرخی ۱۰۰۰ تومانی را براه انداخته اندهمان بنزینی که با وجود کاهش ۵۰درصدی قیمت نفت در جهان از ۴۰۰تومان به یکباره ۷۰۰تومان شد.

چرا نرخ اب و گاز و برق طی یکسال و نیم اخیر ۳برابر گران شد

چرا به این همه نارضایتی عمومی و فشار اقتصادی به ملت بها نمیدهند

همه اینها در یک کلام خلاصه میشود :

 فشار عمومی به ملت ،

تا ملت به نظام و رهبری فشار وارد کند

تانظام و رهبری مجبور به پذیرش توافق ذلت آمیز توسط آمریکای جهانخوار جنایتکارشود.

دولت روحانی در لجبازی برنامه ریزی شده  ، مقابل ملت و رهبری است تا با زور هم که شده حرف خودش که همان توافق ذلت بار است را با فشار و همراهی مردم به کرسی بنشاند.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 357
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9


تواضع رهبری

دراین چند مدت  اخیر رهبرمعظم انقلاب ،  آيت الله خامنه ای درسهای بزرگی به ملت دادند چه آنهايی که بدون شناخت رهبری سنگ ولايت رابه سينه می زنند وچه مخالفان وسبزی ها که بيست وچهار ساعته ناجوانمردانه برعليه رهبری شعار می دهند ، بايد درس گرفت ورهبری را دقیق تر شناخت .

***********************

درس اول:

در مراسم فارغ التحصیلی دانشجويان دانشگاه افسری امام حسين (ع) واعطای سردوشی ازجانب مقام معظم رهبری ،  افسر ، بعداز گرفتن سردوشی بااحترام نظامی شعار الله اکبر جانم فدای رهبر سرداد ، که رهبری درسخنانی تن انسان را هديه خداوند بيان کردندوصاحب اصلی آن را خدای متعال ذکرکردند و فرمودندازلحاظ شرعی فدای جان ، به بنده جايز نيست واز خداوند سلامتی جان افسران را طلبيدند ودعاکردند و  بدین ترتیب ناراحتی خودشان رااز اين شعاراعلام کردند وخواستارحذف شعار جانم فدای رهبرشدند

***********************

درس دوم:

درديدار مقام معظم رهبری بابسيجيان که رهبری را علی زمان می خواندند ونام رهبری را بعداز نام امام علی وامام مهدی می آوردندواکنش نشان دادندوفرمودند امامان ما پاک ومعصوم بودند ومن ،  بنده ساده ای مثل تمام بندگان خدا هستم ،  رهبری فرمودند : اون چهره های نورانی کجاو بنده گنهکار کجا واز همه خواستندرهبری رابا امامان معصوم مقايسه نکنند

***********************

درس سوم:

 در نمايشگاه کتاب امسال نیر هنگام بازديد رهبری از غرفه ها ، يکی از ناشران ،  قرآنی رابه رهبری دادند واز ایشان خواستند که امضاء کنند ،  اما رهبری با تبسم آرام هميشگي شان قرآن راگرفتندوبوسيدند وپس دادند و نهایت تواضع وفروتنی خود رانشان دادند

***********************

درس چهارم:

 مسافران هواپيما تهران مشهد شاهد حضور مقام معظم رهبری در کنار خويش بودند رهبر معظم انقلاب باهواپيمای عادی به مشهدسفرکردند وقتی مهماندار مثل هميشه دعای برخاستن را می خواند وبرای سلامتی رهبر ، صلوات می دهد رهبری ناراحت می شود وبه مسئولين هواپيمايی تذکردادند که  اين دعا راحذف کنند .

 ""  خدايا به خاطر اینچنین  رهبری فرزانه ومتواضع ومدبر توراشکرمی گوييم ""

آخرین خبر:  - رهبر انقلاب: هر حنجره‌اي که در جهت اختلاف‌افکني کار کند، بلندگوي دشمن است/ مسئولان بعضي کشورهاي اسلامي دچار خطاي باصره هستند

تعداد بازدید از این مطلب: 362
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


ﺳﻌﯿﺪ ﺟﻠﯿﻠﯽ : ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﻓﺎﺟﻌﺴﺖ

ﺳﻌﯿﺪ ﺟﻠﯿﻠﯽ : ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﻓﺎﺟﻌﺴﺖ ﺣﺘﯽ ﺑﺪﺑﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﺫﻟﯿﻞ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﻫﻢ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﯼ ﺑﺎﺯﺭﺳﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﻧﻈﺎﻣﯿﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻧﻤﯿﺪﻫﻨﺪ.

ﻣﺴﺌﻠﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﺭﺳﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺟﺪﺍﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮏ ﺑﺤﺚ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﯾﮏ ﺑﺤﺚ ﺣﯿﺜﯿﺘﯽ ﻭ ﺍﺻﻄﻼﺣﺎ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﺯﺭﺳﯽ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﯽ ﺁﺑﺮﻭﯾﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﭘﯿﺶ ﺩﻭﻟﺘﻤﺮﺩﺍﻥ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺍﯾﻦ ﻗﻀﯿﻪ ﺭﺍ ﺗﮑﺬﯾﺐ ﻣﯿﮑﺮﺩﻧﺪ ﻭﻫﺮﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻣﯿﮕﻔﺘﻨﺪ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯼﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺶ ﻣﺪﯾﺮ ﮐﻞ ﺁﮊﺍﻧﺲ ﺑﯿﻦﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺍﺗﻤﯽ( ﺁﻣﺎﻧﻮ ‏) ﺍﯾﻦ ﻗﻀﯿﻪ ﺭﺍ ﺍﻓﺸﺎ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﺩﯾﺪﻧﺪ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ ﺁﻧﺮﺍ ﺗﮑﺬﯾﺐ ﮐﺮﺩ ﺩﮐﺘﺮ ﻋﺮﺍﻗﭽﯽ ﺍﯾﻦ ﻗﻀﯿﻪ ﺭﺍ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﺎﯾﯿﺪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺗﻮﺟﯿﻬﺎﺗﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﺁﻭﺭﺩ ﻫﺮﭼﻪ ﺟﻠﻮﺗﺮ ﻣﯿﺮﻭﯾﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯿﺮﺳﯿﻢ ﮐﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﻫﺎ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﺗﺮ ﺍﺯ ﺩﻭﻟﺘﻤﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ ! ﺁﻧﻬﺎ ﯾﮏ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ، ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺗﻮﺳﻂ ﺩﻭﻟﺘﻤﺮﺩﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺮﻋﮑﺴﺶﮔﻔﺘﻪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪﺍ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﻫﺎ ﺭﺍﺳﺖ ﮔﻔﺘﻨﺪﺩﯾﮕﺮ ﭼﻪ ﺍﻣﺘﯿﺎﺯﯼ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﻢ؟ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭼﻪ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ؟ﺭﻫﺒﺮﯼ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ‏«ﻓﻘﻂ‏» ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺮ ﻣﺒﺎﺣﺚ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﺷﻮﺩ ﻧﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﯾﮕﺮﯼ!!!!!!!!

تعداد بازدید از این مطلب: 346
|
امتیاز مطلب : 66
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


ﻏﻼﻣﺤﺴﯿﻦ ﻣﺤﺴﻨﯽ ﺍﮊﻩ ﺍﯼ ‏حکم اعدام آیت الله مجید جعفری تبار را تایید کرد.

این روحانی حامی حسن روحانی و خاتمی به جرم ارتباط با اجنه در دادگاه ویژه روحانیت محکوم

و طی 7 روز آینده اعدام خواهد شد.

خبرگزاری فارس برای مشخص شدن صحت اخبار منتشر شده درخصوص صدور حکم اعدام شیخ جعفرتبار به سراغ حجت الاسلام محمد جعفر منتظری رفته است تا از وی این موضوع را جویا شود که او عنوان می کند: «ما بنا نداریم اخبار مربوط به دادگاه ویژه را منتشر کنیم.»

رئیس دادگاه ویژه روحانیت می افزاید: «تنها چیزی که می‌توان در خصوص این پرونده گفت این است که حکم صادر شده برای این فرد، حکم بدوی بوده و می‌توان به این حکم اعتراض کرد و قابل تجدید نظر خواهد بود.»

احکام صادره در خصوص شیخ مجید جعفرتبار که قبلا منتشر شده بود شامل؛ یک بار اعدام به خاطر ارتداد, یک بار رجم به خاطر زنای محصنه, یک بار اعدام به خاطر لواط و یک بار اعدام دیگر، زندان، شلاق، خلع لباس دایم، دو سال حبس به دلیل فحاشی به امام و رهبری، محرومیت از مزایای طلبگی و مصادره اموال است.

همچنین همسر مجید جعفرتبار و سه تن از علما که از شاگردان وی بودند هم به اعدام و رجم محکوم شدند. در پرونده این افراد جرم های متنوعی چون زنای محصنه، لواط، مشروبخواری، کارچاق کنی، ارتباط با اجنه، نشر افکار ضاله و... به چشم می خورد.

گفتنی است پرونده این شیخ تبهکار سرانجام پس از سال ها لاپوشانی اطلاعات و دادگاه ویژه، با در جریان قرار گرفتن شخص رهبری و پیگیری ویژه ایشان از تیرماه امسال به جریان افتاده است!

از زمان دستگیری این شیخ تبهکار، با فشار جریان حاکم بر حوزه، بیش از 6 ماه از درز هرگونه خبری درخصوص این شیخ پلید به بیرون جلوگیری شده است. چراکه وی با برخی بیوت در ارتباط بوده و مبالغ هنگفتی که منبعش نامعلوم بوده است را به بیت امثال آیت ا...... می داده است. حتی مطلعان از پرونده این شیخ تبهکار از پیگیری برخی مراجع تقلید برای آزادی وی خبر دادند که پس از نمایش چند قطعه فیلم ، ایشان شدیدا سکوت کرده اند!

جعفرتبار سال ها پشتوانه مالی برخی بیوت قم بوده است ولی هنوز تمام منابع مالی وی فاش نشده است.

البته وابستگی به بیت صدوقی (بنیاد صدوق به عنوان یکی از کارتل های بزرگ اقتصادی کشور) یکی از منابع وی می باشد! نامبرده که پدرش مدت ها رئیس دفتر سیدکاظم شریعتمداری بود از طریق مادر وابسته به بیت شهید محراب یزد می باشد.

جعفرتبار نخستین کسی بود که ادعای حسن روحانی مبنی بر اینکه او نخستین کسی بوده که به امام خمینی(ره)، امام گفته است را در آستانه انتخابات ۹۲ نشر داد.

وی مبدع برخی از تعابیر کج فهمانه از ولایت می باشد که بر اساس همین تعابیر مفاسد خود را دنبال می کرد! به عنوان مثال وی می گفت: «اگر ولی (فقیه) به شخص بگوید همسرت از الان به تو حرام است و به من حلال، تکمیل عبودیت فرد در این اطاعت است!»

سرانجام وی خود را نه تنها ولی ا... مطلق و امام عصر بلکه خدا دانسته و به مریدان بر پایه همان تعابیر امر می کرده از همسرانشان جدا و آنها را به او تقدیم کنند و یا خواهر خود را...

یکی دیگر از عملکردهای مشکوک این شیخ پلید، پایه گذاری دهه های متعدد فاطمیه بوده است. وی سال گذشته در مسجد رفعت قم چهار دهه پشت سر هم گرفته بود و نوید داده بود امسال ۶ دهه می گیرد و قرار بود آن را به ۹ دهه افزایش دهد! در پایان تمامی این مراسمات هم پذیرایی گران قیمتی صورت می گرفت!

این نکته قابل تامل است که چنین فردی که به گفته مریدان حلقه اولش چون خود را تجلی ولایت کبری می دانسته و نماز هم نمی خوانده، با چه هدفی دهه های چندگانه فاطمیه می گرفته است؟! ناگفته نماند در این مراسمات مجلل افرادی از برخی از بیوتات و مسئولان کشوری نیز حاضر می شدند.

 

نکته مهم دیگر درباره جعفرتبار، وجود بیش از هزار میلیارد تومان فقط در حساب های بانکی مستقیم و غیرمستقیم وی در بانک های خیابان شهدا(صفاییه) قم می باشد! که شاید مثل خیلی چیزها منبع این پول نیز مسکوت بماند! وی از طریق استخاره تلفنی با 200 خط، (با همکاری مخابرات و کسر وجه از تماس گیرندگان) سالانه سودهای چندمیلیاردی نیز به جیب می زده است.

گفته می شود از آن جا که ، این شیخ تبهکار از حامیان اصلی مالی و رمّالی خاتمی (رئیس اصلی فتنه ی ۷۸ و فتنه ی سبز اموی سال ۸۸ ) بوده ، ظاهراً جریان سیاسی حاکم بر کشور که عمدتاً از اصلاح طلبان و از حامیان خاتمی به شدت در تلاش است تا جریان محکومیت وی مخفی بماند و اغلب اصلاح طلبان بر این باورند که چنانچه ارتباط این شیخ فاسد تبهکار با خاتمی و فتنه گران کشف و برملا شود ، بی تردید جریان اصلاح طلبی با بحران شدید مقبولیت مواجه شده و انتخابات بعدی ( مجلس شورای اسلامی) را حتماّ از کف خواهند داد .

تعداد بازدید از این مطلب: 1622
|
امتیاز مطلب : 49
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11


اعترافات تاریخی ! سيد محمد علی ابطحی،

 

در اعترافات سال ۸۸ خود در دادگاه انقلاب،

از دستهای پشت پرده فتنه سال ۸۸ میگوید.

بخشی از اعترافات سيد محمد علی ابطحی در دادگاه انقلاب:

هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی قسم خورده بودند يكديگر را تنها نگذارند.

وی افزود:

پس از انتخابات در جلسه مشتركی هاشمی رفسنجانی، موسوی و خاتمی با هم قسم شدند كه پشت يكديگر را خالی نكنند و بنده نمی‌دانم كه اين تنها نگذاشتن و ياری كردن يكديگر پس از ۱۱ ميليون فاصله(آراء) برای چه بود!

وی گفت:

خاتمی با همه ارادتی كه به وی دارم اتفاقا برعكس همه مسائل را می‌دانست، توانايی و اقتدار مقام معظم رهبری را می‌شناخت اما به خاطر اتفاقات موسوی را همراهی كرد كه اين همراهی خائنانه بود.

هاشمی در ذهن خود قصد انتقام از احمدی‌نژاد و مقام معظم رهبری را داشت.

لینک منبع:

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8805100778

تعداد بازدید از این مطلب: 409
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


طرح مخوف امریکا برای عربستان، مصر و یمن

طرح مخوف امریکا برای عربستان، مصر و یمن

سازمان امنیت داخلی یمن سندی را افشا کرد که به موجب آن امریکایی‌ها برای انتقال جنگ مبارزه با داعش به بخش‌هایی از عربستان و مصر و همچنین "عراقی کردن" یمن با هدف صرف شدن اموال عربستان در مبارزه با این شبکه برای مدتی طولانی، طرح‌هایی در دست تهیه دارند.

از سازمان امنیت داخلی یمن سندی منتشر شده که بر خود عنوان "طرح عظیم امریکا برای منطقه" را دارد و در آن از طرح امریکایی ها برای انتقال جنگ مبارزه با داعش به بخش هایی از عربستان و مصر و همچنین "عراقی کردن" یمن با هدف صرف شدن اموال عربستان در مبارزه با این شبکه برای مدتی طولانی پرده برداشته است.

 

به گزارش پایگاه خبری سوری دام پرس، به موجب این طرح امریکایی ها پیش بینی کرده اند که عربستان دچار جنگ طایفه ای طولانی مدتی شود. در صورت وقوع این جنگ صدها هزار نفر از مسلمانان با مذاهب گوناگون کشته خواهند شد و ملک سلمان، پادشاه عربستان مجبور خواهد شد که برای مهار این شبکه تروریستی میلیاردها دلار پول ذخیره کشور خود را صرف کند.

بر اساس اطلاعاتی که روزنامه یمنی "رای الیوم" منتشر کرده است، شماری از کارشناسان و روزنامه نگاران یمنی به بررسی این سند پرداخته اند و این گونه برداشت کرده اند که یمن نیز به سناریوی عراق و سوریه دچار خواهد شد و توطئه ای که برای منطقه عربی در نظر گرفته شده است به مراتب گسترده تر از دایره درگیری های جاری در داخل یمن میان گروه ها و طوایف یمنی است.

در این سند به شیوه ای که مصر درگیر این توطئه خواهد شد، اشاره نشده و تنها به جزئیات سرنوشت فرضی عربستان سعودی اکتفا شده است.

بخش سیاسی روزنامه "عدن الغد" نیز درباره این سند گزارش می دهد که درگیرِ های حاصل در منطقه عربی بزرگ ترین کشورهای جهان عرب یعنی عربستان و مصر را هدف قرار داده و این توطئه با تجزیه طایفه ای عراق کلید خورده است.

بر اساس آن چه در این سند آمده، داعش جزئی از این توطئه بزرگ است که به عنوان "یک قدرت بسیار بزرگ و فراتر از تصور می تواند بر مناطق گسترده ای از عراق مسلط شود و تلاش می کند مناطق شیعی را تهدید کند بدون این که بسیاری از شهرهای آنها از جمله بغداد را سرنگون کند و به تصرف خود در آورد."

بر اساس این توطئه که این سند امریکایی به طور گسترده به آن اشاره کرده عربستان سعودی وارد جنگ طایفه ای طولانی مدتی خواهد شد و پول های بسیاری را در این راه صرف خواهد کرد. در این سند آمده است "مخاطراتی که در حال حاضر در عراق وجود دارد باید هزینه های آن از بودجه عربستان نیز تامین شود."

در این سند آمده است که ایالات متحده این گونه وانمود می کند که "می خواهد با داعش بجنگد در حالی که در حقیقت در خفا خلاف آن را انجام می دهد." دلیل این ادعا این است که "نیروهای داعش تا به امروز به شهرهای مختلفی با قدرت حمله کرده اند در حالی که به هیچ وجه متناسب با این حملات مورد حمله امریکا و متحدانش قرار نمی گیرند، مثال بارز آن نیز هجوم داعش به ناحیه البغدادی در 12 فوریه 2015 است."

این سند در ادامه می افزاید: "جنگ علیه داعش در عراق سال ها طول خواهد کشید و به این زودی ها پایان نخواهد یافت و هدف از آن نیز صرف پول های ذخیره شده نزد عربستان سعودی و افزایش فشارها به آن و انتقال درگیری ها به خاک این کشور است."

در این سند آمده است که در یمن القاعده بر تعدادی از استان ها (الوسطی و الجنوبیه) مسلط خواهد شد که شامل: شبوه و ابین و دره ای در حضرموت و المهره از جنوب و مارب و البیضاء و بخش های پراکنده ای از اب خواهد شد و تنها عدن در دست دولت خواهد ماند و امریکا اجازه نخواهد داد که این شهرها به دست دولت سقوط کنند چرا که به موجب آن می خواهد جامعه جهانی را به تکاپو بیندازد.

 

بر اساس این سند امریکا ادعا خواهد کرد که در یمن با القاعده می جنگد و به این ترتیب عربستان را راضی خواهد کرد که هزینه های این جنگ را بپردازد و حملات هوایی را از سر خواهد گرفت و ما به زودی شاهد "تکرار فیلم عراقی – سوری این بار در یمن خواهیم بود."

در این رابطه جامعه جهانی نیز همانند نمونه عراق به دو بخش تقسیم خواهد شد، روسیه از دولت الحوثی ها در شمال یمن حمایت خواهد کرد و بدون هر گونه تحرک سیاسی حقیقی تلاش خواهد کرد تا کشتارها را در یمن متوقف کند و امریکا نیز ادعا خواهد کرد که با القاعده در جنگ است و حمایت بیشتر عربستان سعودی را مطالبه می کند.

روسیه وانمود خواهد کرد که به دنبال راه حل حقیقی در یمن مثل عراق است و به موجب آن صدها تن اسلحه به نیروهای درگیر جنگ در یمن خواهد فروخت و امریکا نیز هزینه حمله به داعش را از عربستان خواهد گرفت که در آخر باز هم این امریکا و روسیه هستند که از درگیری های موجود بهره خواهند برد.

با گذشت زمان عربستان خود را در محاصره می بیند و همان طور که در عراق خود را در معرض خطر دید در یمن نیز خود را در معرض خطر خواهد دید بنابر این میلیاردها دلار صرف خواهد کرد تا جنگ تمام شود بدون این که دستورالعملی برای پایان دادن به این جنگ گسترده و عظیم طایفه ای که هیچ کس توانایی متوقف کردن آن را ندارد، داشته باشد.

در سناریویی که در این سند به این اشاره شده همچنین آمده است که طرف هایی که امریکایی ها حساب آنها را کرده اند حمایت رسانه ای خود را از شبکه داعش در یمن آغاز خواهند کرد دقیقا شبیه همان شبکه های رسانه ای که در عراق فعال هستند و همانند ماشین چنان تبلیغاتی به راه خواهند انداخت تا هزاران نفر به داعش بپیوندند.

به همین ترتیب رفته رفته جنگ در عراق و یمن به اطراف عربستان خواهد رسید و در این لحظه این کشور که بزرگ ترین هم پیمان امریکا محسوب می شود خود را وارد نمونه مشابهی که در عراق و یمن افتاده خواهد دید، در منطقه شرقی عربستان شعله جنگ زبانه خواهد کشید و به دیگر مناطق این کشور سرایت خواهد کرد و دستگاه های امنیتی عربستان را درگیر آن خواهد کرد.

بر اساس این سند در مرحله سوم از طرح امریکایی ها ، "دایره درگیری ها به اراضی عربستان منتقل خواهد شد و عربستان در سال های آینده دچار آشوبی فراگیر خواهد شد که سال ها طول خواهد کشید بدون این که پیروز این جنگ مشخص باشد. هزاران نفر از شیعه و سنی کشته خواهند شد و به دنبال آن اعراب به شدت تضعیف خواهند شد و این در حالی است که امریکا تنها پیروز این میدان نبرد خواهد بود."

تعداد بازدید از این مطلب: 374
|
امتیاز مطلب : 68
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14


بخش های از مقاله قدیمی ولی خواندنی عبدالباری عطوان

عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه‌های رأی‌الیوم و القدس العربی در تحلیلی نوشت: ایران به زودی به «مهره‌چین» جهان عرب تبدیل خواهد شد ، بنابراین به نفع عرب‌هاست که مانند آمریکا، ایران را به عنوان قدرت منطقه‌ای به رسمیت بشناسند و در برابر آن کرنش کنند.

عرب‌ها، حتی با اسرائیلی‌ها هم گفت‌وگو کردند و مراکز و موسسه‌های گفت‌وگو با ادیان دیگر ایجاد کردند ، اما علیرغم همه این پیشرفت‌ها، همچنان به ایران به چشم دشمن می‌نگرند و رسانه‌های خود را مامور هجمه‌های ضد ایرانی می‌کنند و در این راه، از تحریک طائفی‌گری به عنوان اهرم استفاده می‌کنند. در این میان حکومت‌های عربی نیز برای کشاندن ناوهای هواپیمابر آمریکایی به منطقه تلاش کردند و ۱۵۰ میلیارد دلار صرف قراردادهای تسلیحاتی برای جنگنده‌های جدید کردند، اما اکنون، ناچار شده‌اند از در گشایش باب گفت‌وگو با ایران درآیند.

سردبیر رأی‌الیوم تأکید کرد: ایران، مدت‌های مدید صبوری پیشه کرد؛ از ناوهای هواپیمابر و کشتی‌های جنگی آمریکا نترسید و مانورهای دریایی را با رزمایش و موشک را با موشک جواب داد و ۳۰ سال تحت محاصره اقتصادی تاب آورد و هیچ‌گاه در برابر شیطان بزرگ «آمریکا» خم نشد

در ادامه این یادداشت آمده است: جهان، فقط قدرتمندها را محترم می‌شمارد و ضعیفان، سرنوشتی جز پایمال شدن ندارند و در بهترین صورت، فقط نادیده گرفته می‌شوند. به این ترتیب، شرط‌بندی بر سر آمریکا به عنوان هم‌پیمان، قماری بازنده است و این اتفاق بارها افتاده و صحت این قاعده ثابت شده است و کشورهای عربی به ویژه کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس، در حال حاضر گرفتار بایسته‌های این قاعده هستند.

آمریکا متوجه شد، ایران با وجود آن که تحت محاصره است، توانسته بر چند کشور عربی نفوذ پیدا کند؛ بر عراق، یمن، لبنان و سوریه مسلط شود و نفوذ خود را از طریق گروه‌ها و جنبش‌های مقاومت تا فلسطین گسترش و پشتیبانی از مقاومت را در دستور کار قرار داده و با روسیه و چین ائتلاف کند و همه اینها را تحت محاصره اقتصادی و سیاسی انجام داده است.

سردبیر رأی‌الیوم معتقد است: ایران، اکنون در عراق، با داعش می‌جنگد و در سوریه، برای جلوگیری از سقوط هم‌پیمان خود، بشار اسد، مبارزه می‌کند و نیروهای ایرانی، به چیرگی بر اراضی آزاد شده جولان سوریه در درعا و قنیطره نزدیک شده‌اند. ایران همچنین اینک، زرادخانه نظامی قدرتمندی دارد که از جنگنده‌ تا پهپاد در آن به چشم می‌خورد که همگی ساخت کارخانه‌های سلاح‌سازی داخل است، اما عرب‌ها چه وضعی دارند و چه چیزی می‌سازند؟

عبدالباری عطوان می‌افزاید: مفاد دعوت وزیر امور خارجه اردن از ایران برای گفت‌وگو نامشخص خواهد ماند. اما بگذارید با بررسی شرایط حاکم بر منطقه، از موضوع این دعوت، پرده برداریم: گفت‌وگو با تهران، به معنی گفت‌وگو با بشار اسد در سوریه است، به معنی ایجاد روابط دوستانه با حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق‌ است، به معنی دست کشیدن از تعرض و تهاجم به حزب‌الله لبنان است، به معنی به رسمیت شناختن جنبش انصارالله به عنوان جنبش اصلاح‌طلب اصیل یمنی است، به معنی گوش سپردن به مطالبات معارضان بحرین است که در جلسه گفت‌وگو با خاندان حاکم که تحت نظر ولیعهد بحرین برگزار شد، ارائه شد. همچنین به معنی آزادی شیخ‌علی سلمان دبیرکل جنبش وفاق بحرین است.

در مرحله آینده، عرب‌ها کجا را دارند که به آن پناه ببرند؟ به اسرائیل پناه ببرند، یا ترکیه یا پاکستان، یا هر سه با هم؟ در این میان، این سوال پیش می‌آید که تا کی باید به دیگران تکیه کرد؟ آیا تکیه به آمریکایی که از پشت به ما خنجر زد، برای ما درس عبرت نشد؟ آیا زمان آن فرا نرسیده است که طرح فراگیر سیاسی، نظامی و اقتصادی عربی محض تدوین کنیم؟ آیا بین عرب‌ها عاقلی پیدا نمی‌شود که فریاد برآورد؛ بس است دیگر، کاسه صبرمان لبریز شد! بیایید اعتراف کنیم و گواهی بدهیم که «طرح ایرانی» به ثمر نشسته و میوه‌ دادن را آغاز کرده است

تعداد بازدید از این مطلب: 421
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13


تو جنگ یمن خوندن این تحلیل خالی از لطف نیست

تو جنگ یمن خوندن این تحلیل خالی از لطف نیست

نشریه 'فارین پالیسی'  چاپ آمریکا:

دوقطب قدرت و رقیب منطقه که رهبری اهل سنت عرب (عربستان)  و شیعیان (ایران) را به عهده دارند وارد فاز جدیدی از رقابت منطقه ای و فرامنطقه‌ای شده اند و روز بروز جنبه‌های مختلفی از آن مشخص میشود:

عربستان میلیاردها خرج تکفیری ها میکند تا حکومتهای عرب شیعه را سرنگون سازد اما نه سوریه, نه عراق و نه حتی حزب الله کوچک هم از بین نمی روند!

نفت را حراج میکند , رسما آسمان خود را برای حمله به ایران در اختیار اسرائیل قرار می دهد,

اما در مقابل ایران دولت اسد را از سقوط قطعی تا ثبات نسبی هدایت میکند تا ایالت برون مرزی خود (حزب الله) را در زیر گلوی اسرائیل مقتدرتر و شکست ناپذیرتر سازد!

عراقی را که آمریکا از وجود صدام پاک کرد را بدون جنگ تحویل گرفت تا با پیوند شیعیان عراق (هلال شیعی) گسترش ناگهانی عظیمی پیدا کند و شوک بزرگی بر هزینه‌های مالی هنگفت وهابیون عرب وارد شود!

کردستان امن عراق هم با تهدید داعش تحت حمایت مالی و نظامی عربستان و ترکیه ( که خودمختاری کردهای عراق را خطری برای استقلال طلبی کردهای خود میدانست) و محاصره کوبانی به سمت ایران سوق داده شد و و ایران نیز با فرصت طلبی قابل تحسینی در کمتر از سه روز « ژنرال معروف خود » و تیم هفتاد نفره مستشاران نظامیش را به آنجا اعزام کرد تا کردستان سنی نشین نیز با کمترین هزینه به قلمرو سرداران ایرانی اضافه شود و با پیروزی در جنگ کوبانی این نفوذ و پیشروی ایران در کردستان تثبیت و کامل شود!

اما این پایان پیروزیهای بدون جنگ و هزینه ایران در جنگهای نیابتی مقابل اعراب وهابی نبود و در آخرین پیروزی 'خلیج عدن' نیز به قلمرو ایران اضافه شد و یمن از عربستان جدا و به "هلال شیعی "پیوست.

شیعیان یمن قدرت را در آن کشور بدست گرفتند و (انصارالله) رسما اعلام کرد که ما (حزب الله) لبنانیم در یمن برای ایران!

حال باید دید بحرین شیعه نشین نیز علی رغم حساسیت بسیار بالا و حضور مستقیم نیروهای آمریکایی و سعودی "فتح الفتوح " بعدی حکومت ایران خواهد بود! ؟

بطور کلی سؤال اساسی اینست که عربستان در قبال ایران از چه چیزهایی باید بترسد!؟

1-قدرت موشکی (بنا به اظهار مقامات ایرانی این کشور 'چهارمین' قدرت موشکی جهان پس از آمریکا, روسیه و چین است که اگر چه ممکن است این رتبه غلو باشد اما در قدرت بالای ایران در این مورد اسرائیل هم شکی ندارد

2-قدرت سایبری: ایران در این زمینه به یک قدرت 'نوظهور' در عرصه جهانی تبدیل شده و مهندسین و دانشمندانش سرعت پیشرفت چشمگیری داشته است.

3- پهبادها (هواپیماهای بدون سرنشین) :

پیشرفت ایران در این زمینه هیچ تناسبی با پیشرفتهای صنایع 'های تِک' دیگرش ندارد! این کشور درحال حاضر جزو پنج کشور اول دنیا در این صنعت پیچیده (شکار, مهندسی معکوس, طراحی و ساخت) انواع پهباد میباشد تا جائیکه ناوهای مدرن هواپیمابر آمریکایی مستقر در خلیج فارس را رصد میکند و با صدور تکنولوژی تولید برخی از انواع آنها به لبنان حتی نیروگاه فوق سری اتمی دیمونای اسرائیل را مورد تصویر برداری های متعدد قرار داده است!

4-ارتشهای نیابتی:

از حزب الله لبنان تا انصارالله یمن.

 عظیم و رو به رشد که هر جا ایران خطری احساس کند یا تهدید به حمله شود آنها اولین مدافعان رهبر خود خواهند بود!

 

مستشاران نظامی و نیروهای دریایی و موشکی ایران اکنون از محدوده تنگه هرمز گذشته اند و به کانال سؤئز و باب المندب رسیده اند ولی در مقابل رقیب سنتی ایران (عربستان) و سایر هم پیمانان عربش تنها دلار نفتی خرج خرید سلاح میکنند ولی انتظار اقدام عملی از آمریکا و اسرائیل دارند و هر روز شاهد سقوط یکی دیگر از همپیمانان عرب خود و اقتدار و نفوذ بیشتر ولی کم هزینه رقیب ایرانی خود در منطقه می‌باشند.

الان ؛ پنجاه دو سرباز عربستانی و مصری اسیر و دهها روستای مرزی عربستان توسط رزمندگان یمن اشغال شد .

تعداد بازدید از این مطلب: 384
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


✅ عاقبت سازش

استادحسن رحیم پور ازغدی

این یاسر عرفات آدم کوچکی نبود ؛

اما از مقاومت دست کشید ؛ پای میز مذاکره رفت ؛

عقب نشینی کرد ؛

تبدیل به یک تفاله شد ؛

تحقیرش کردند بعد هم مسمومش کردند ؛

این نتیجهٔ مذاکره و عقب‌نشینی است...!!!

✅ﻳﻚ ﺯﻣﺎﻧﻰ ﻳﺎﺳﺮ ﻋﺮﻓﺎﺕ ، ﺳَﻤﺒُﻞ ﺍﻧﻘﻼﺑﻴﻮﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﺑﻮﺩ،

ﻣﻦ ﻳﺎﺩﻡ ﻫﺴﺖ ﺯﻣﺎﻥ ﺷﺎﻩ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻳﻢ ، ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﭘﻨﺠﻢ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﻰ ﺑﻮﺩﻳﻢ، یاسر ﻋﺮﻓﺎﺕ ﻳﻚ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﻯﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺍﻭﺭﻳﺎﻧﺎ ﻓﺎﻻﭼﻰ ، ﻛﻪ ﻣﻦ ﻳﻚ ﻭﻗﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻭ ﻛﻞ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ ، ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﻧﺪ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻭ ﺗﻮﺑﻴﺦ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺯﺩﻧﺪ،

ﻳﺎﺩﻡ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ چه قدﺭ ﻣﺎ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﻴﻜﺮﺩﻳﻢ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻳﺎﺳﺮﻋﺮﻓﺎﺕ ﻭ ﻣﻴﮕﻔﺘﻴﻢ ﺧﺪﺍﻳﺎ، ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻳﻚ ﺭﻭﺯﻯ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﻼﻗﺎﺕﻛﻨﻴﻢ؟ !

ﺍﻳﻦ ﺁﺩﻡ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪ ﺑﻪ ﻳﻚ ﺗﻔﺎﻟﻪٔ ﺳﻴﺎﺳﻰ، ﭼﻮﻥ ﺳﺎﺯﺵ ﻛﺮﺩ،

ﺳﺎﻑ، «ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺁﺯﺍﺩﻳﺒﺨﺶ ﻓﻠﺴﻄﻴﻦ» ﺳﺎﺯﺵ ﻛﺮﺩ ،

به خاطر ﺍین که ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺑﮕﻴﺮﺩ، ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﻯ ﻗﺪﺱ ﺩﺳﺖ ﻛﺸﻴﺪ، ﺍﻣﺎ ﻋﻤﻼً ﻫﻴﭻ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯﻯ ﻧﮕﺮﻓﺖ،

ﻳﻌﻨﻰ ﺍﮔﺮ ﻛﺴﻰ ﺑﻪ ﻟﺤﺎﻅ ﻣﻨﻔﻌﺖ ﺳﻴﺎﺳﻰ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ به مسأﻟﻪ ﻣﺴﺠﺪﺍﻻﻗﺼﻰ ﻭ ﻗﺪﺱ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﺪ، ﺍﻳﻦ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺍ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﺯﺧﻮﺩ ﺑﭙﺮﺳﺪ، ﺁﻳﺎ ﺁﻧﻬﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻧﺪ ﻭ ﺟﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﭘﻴﺮﻭﺯﻯ ﻭ ﻋﺰﺕ به دﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ ﻳﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻪ ﺗﺴﻠﻴﻢﺷﺪﻧﺪ، ﺳﺎﺯﺵ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺗﻦ ﺑﻪ ﻣﺬﺍﻛﺮﻩ ﺩﺍﺩﻧﺪ؟

ﺍﻳﻦ ﺑﺤﺚﻫﻢ ﺧﻴﻠﻰ ﺫﻫﻨﻰ ﻭ ﺍﻧﺘﺰﺍﻋﻰ ﻧﻴﺴﺖ، ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﻯ ﺗﺎﺭﻳﺨﻰ ﺍﺵ ﭘﻴﺶ ﭼﺸﻢ ﻣﺎﺳﺖ؛

ﻳﺎﺳﺮ ﻋﺮﻓﺎﺕ ﺁﺩﻡ ﻛﻮﭼﻜﻰ ﻧﺒﻮﺩ، ﺳﻰ ﭼﻬﻞ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺻﺤﻨﻪ ﺑﻮﺩ،

ﺧﻮﺩﺵ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻴﻨﺎﻣﻪ ﺍﺵ ﻣﻴﮕﻮﻳﺪ ،ﺻﺤﺒﺖ های ﻧﻮﺍﺏ ﺻﻔﻮﻯ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻗﺎﻫﺮﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﻰ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻰ ﻣﻴﻜﺮﺩ، ﻣﺮﺍ ﺗﻜﺎﻥ ﺩﺍﺩ،

ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻰ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺻﺤﺒﺖ ﻫﺎﻳﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻢ،

ﺑﻌﺪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﻰ ﺭﻓﺘﻢ ﭘﻴﺶ ﻧﻮﺍﺏ،

ﮔﻔﺖ: ﺍﻫﻞ ﻛﺠﺎﻳﻰ؟

ﮔﻔﺘﻢ: ﻓﻠﺴﻄﻴﻦ

ﻧﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ:

ﭘﺲ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺩﺭ ﻣﺼﺮ ﭼﻪ ﻣﻴﻜﻨﻰ؟ !

ﮔﻔﺘﻢ: ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺭﺱ ﻣﻬﻨﺪﺳﻰ ﻣﻴﺨﻮﺍﻧﻢ،

ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ: ﻗﺪﺱ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﺷﺪﻩ، ﺗﻮ ﺁﻣﺪﻯ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺑﺸﻮﻯ؟ !!

ﺍﻻﻥ ﻓﻠﺴﻄﻴﻦ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻛﻢ ﺩﺍﺭﺩ ﻳﺎ ﻣﺠﺎﻫﺪ؟

ﻣﻴﮕﻮﻳﺪ: ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺮﻑ ﻧﻮﺍﺏ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺱ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﺳﻼﺡ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﺭﻓﺘﻴﻢ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺁﺯﺍﺩﻳﺒﺨﺶ ﻓﻠﺴﻄﻴﻦ ﺭﺍ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﺩﺍﺩﻳﻢ.

ﺗﺎ ﻭﻗﺘﻰ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﻢ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﻭ ﻣﺤﺒﻮﺏ ، ﻟﺤﻈﻪ ﺍﻯ ﻛﻪ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﺮﺩ ﺑﻪ ﺍﻣﺘﻴﺎﺯ ﺩﺍﺩﻥ، ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﻭ ﻏﺮﺏ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺍﺵ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﺑﻪ ﻳﻚ ﻣﺘﺮﺳﻚ ﻭ ﻛﻼﻧﺘﺮ ﺻﻬﻴﻮﻧﻴﺴﺖ ﻫﺎ

ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺯﻳﺮ ﻧﻈﺮ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﻳﻚ ﺗﻜﻪ کوﭼﻚ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﻴﺪﻫﻴﻢ ﻭ ﻛﺎﺭﻯ ﻛﻪ ﻣﻴﻜﻨﻰ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪﻓﻠﺴﻄﻴﻨﻰ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﻛﻨﻰ،

ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﺍﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﺍ ﻣﻴﻜﺮﺩﻳﻢ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻓﺘﺢ ﻭ ﺳﺎﻑ ﺑﺎﻳﺪ ﻓﻠﺴﻄﻴﻨﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﻛﻨﺪ !

ﺷﺪﻧﺪ ﭘﻠﻴﺲ ﺑﻮﻣﻰ ﺻﻬﻴﻮﻧﻴﺴﺖ ﻫﺎ !

ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺍﻳﻦ ﺑﻴﭽﺎﺭﻩ ﺭﺍ ﻣﺤﺎﺻﺮﻩ ﻛﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺗﺤﻘﻴﺮ ﻣﺮﺩ .

ﻭ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻭﺍﺧﺮ ﻫﻢ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﺴﻤﻮمش  ﻛﺮﺩﻩ بودند،

ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭﻯ ﺍﻧﺪ، ﺍﮔﺮ ﻛﺴﻰ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺷﺪ،

ﺗﺤﻘﻴﺮﺵ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﻭ ﺗﺒﺪیلش ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﺑﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ .

تعداد بازدید از این مطلب: 493
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


چرا خامنه ای؟؟؟

چرا خامنه ای؟؟؟

تعداد بازدید از این مطلب: 389
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9


ارادت

معلم پرسيد چندتا بمب براي نابودي داعش و صهيونيسم لازمه?

دانش اموز گفت دوتا!

دوستان دانش اموز و معلم خنديدن و گفتن:  دوتا، مگر ميشود!

دانش اموز گفت: اري دوتا

١.فرمان سيد علي

٢.سربند يازهرا..

تعداد بازدید از این مطلب: 525
|
امتیاز مطلب : 42
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


چرا رهبری این شعار غیر منتظره را برای امسال انتخاب کردند ؟

چرا رهبری این شعار غیر منتظره را برای امسال انتخاب کردند ؟

✅رفتار نادرست دولت در قبال منتقدان

✅کاهش بیش از حد نصاب مقبولیت دولت و نداشتن پایگاه اجتماعی در بین هیچ کدام از جناح های سیاسی به روایت مراکز نظر سنجی خود دولت

✅عدم انگیزه کافی دولت برای ادامه مسیر با عنایت به ریزش تصاعدی هواداران

✅شکاف عمیق بین دولت و  ملت حزب الله در نتیجه ادبیات تند دولت و تعبیرات تحقیر آمیز

در قبال مخالفان خود.

✅شکست مذاکرات و شکست وعده های تو خالی دولتی ها به مردم

✅دلجویی از تیم دولت درآستانه شکست مذاکرات و خدعه های طرف مقابل در مذاکرات و هجمه های احتمالی در پی ناموفق بودن مذاکرات.

✅ادامه راهبرد جذب حداکثری و دفع حداقلی

✅جلوگیری از ایجاد تنش و اختلاف و دو دستگی در بین آحاد مردم و پیشگیری از تحریک خارجی اقشار مختلف مردم علیه دولت_همانگونه که در سخنرانی روز اول فروردين در مشهد فرمودند_

و اینکه عده ای میخواستند رهبری را مقصر مشکلات جلوه دهند، اما رهبر معظم  انقلاب به تیم مذاکره کننده اختیار تام داد، از دولت هم در مقاطع مختلف حمایت کرد تا حجت برهمگان تمام شود و در ضمن در آغاز مذاکرات فرمودند : بنده به مذاکرات خوشبین نیستم و دولت آمریکا قابل اعتماد نیست ولی با فراست تمام مانع از آن شدند که عده ای خوش خیال بپندارند که رهبری و نخبگان انقلابی عامل ادامه تحریم ها هستند.

لذا امت بیدار ایران اسلامی ضمن انتقاد دلسوزانه از دولت به این فرمایش حضرت آقا تمکین می نماید تا راه را برآنان که دلسوزان و نخبگان انقلابی را مانع پیشرفت مقاصد دولت میدانند، ببندند .

با این شعار و همیاری دولت توسط مردم، دیگر آقای روحانی بعد از چهار سال نمیتواند مثل برخی روسای جمهور سابق بگوید که خواستم کارکنم ولی نگذاشتند.

تعداد بازدید از این مطلب: 389
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


صدای پای سربازان ایرانی در قلب جهان عرب

روزنامه ماورا الخبر(چاپ مراکش): جهان عرب به شرق خیره شوید،

صدای پوتین های سپاهیانِ بلاد ایران به گوش می رسد

. آنها بیدار شده اند و بی واهمه به قلب جهان عرب زده اند.

روزنامه ماورا الخبر چاپ رباط دیروز گزارش مفصل روزنامه پر تیراژ خود را به قدرت روزافزون ایران در جهان عرب اختصاص داد و با چند توصیه خواستار واقع بینی حکام عرب شد

این روزنامه در گزارش خود که به صورت خلاصه اینجا قرار گرفته آورده است:

بهار عربی، بیداری اسلامی هر چیزی که میخواهید اسمش را بگذارید اما در چند ساله گذاشته جز فقر و کشتار چیزی برای جهان عرب به ارمغان نیامده!

اعراب! ما فریب خورده ایم مثل گذشته...

همدیگر را به چه بهانه ای میکشیم؟

شیعه؟سنی؟رافضی؟تکفیری؟

بهتر نیست چشمان نابینای خود را باز کرده و به اطراف خود نگاه کنیم؟!

غرب هم دیگر از ایرانی ها ترس دارد

اما ما تدبیری نکرده ایم، آنها همسایگان چندهزار ساله ما هستند راه فراری نداریم

باید با آنها همزیستی کنیم

ولی میدانیم آنها همیشه با ما مشکل داشته اند.

این مسئله با تغییر حکومت آنها حل نمیشود

ایرانی ها جز خودشان هیچکس را نمیپذیرند

 این را میتوان از ضرب المثل معروفشان فهمید آنها میگویند: تنها یک ایرانی میتواند دوست یک ایرانی باشد.

 آنها مغرورند از سخنان رهبرانشان و مردمشان میتوان حس کرد.

 این میتواند یک برگ برنده برای ما اعراب باشد و اگر هم مثل چند سال گذشته سیاست عاقلانه ای در پیش نگیریم آنها سرزمین های دیگر جهان عرب را یکی پس از دیگری تصاحب خواهند

 کرد بدون کمترین واهمه ای،

خود حکام عرب میدانند چه میگویم.

آنها برای ورود به خاک همسایگانشان از هیچکس اجازه نمیگیرند!

آقایان! ما فریب خورده ایم آنهارا دیگر نباید جیش الصفوی نامید

 اگر میخواهید حرف من را درک کنید تاریخ این کشور را بخوانید

 صفوی ها هیچ وقت به مدیترانه نرسیده ایند، آنها هیچوقت در یمن نفوذ نداشته اند.

می دانید ایرانی ها چه میخواهند آقایان؟

آنها به دنبال بازپسگیری خاک نیاکان باستانیشان هستند نه نیاکان صفوی خود.

عراق، سوریه، لبنان، یمن و بعد از آن بحرین و...

مذهبیون ما گفتند حکومت ایران خواهان تشکیل نوعی حکومت صفویست اما من میگویم اشتباه میکنند؛

 نگاه رهبران ایران از مرو تا قاهره است! آنها یک دستشان را روی مرزهای غربی افغانستان گذاشته اند و دست دیگرشان را در سواحل مدیترانه ای سوریه و لبنان!

فرمان از تهران و اجرا از بغداد و دمشق و بیروت و صنعا این واقعیت امروز ماست.

برخی میگویند چرا غرب به آنها حمله نمیکند؟جوابش ساده است ایرانی ها همه جا هستند ولی هیچ جا نیستند!

آنها باهوش تر از آنند که با غرب وارد برخوردی نظامی شوند

برخوردی که غرب میداند به محض آنکه پایش به مرزهای ایران برسد 80 میلیون ایرانی آماده نبرد خواهند شد...

هم ما هم غربی ها نبرد آنها با صدام را فراموش نکرده ایم

 نبردی که اگر کشورهای غربی با رهبر عراق همکاری نمیکردند شاید به فتح بغداد توسط نیروهای ایرانی می انجامید

 آن هم ایران آن روزها.

اما اکنون آنها قوی تر از گذشته هستند

و هیچ قدرتی در خاوریمانه توان ایستادگی مستقیم در مقابل آنها را ندارد،

 ترکیه را ببینی، ,ببینید چگونه در باتلاق سوریه گرفتاره شده است...

عربستان را ببینید چگونه بغداد و صنعا را از دست داد.

این نتیجه نبرد مستقیم و بدون اتحادی همگانی با آنهاست.

به خاورمیانه نگاه کنید کدام کشور مانند انسانی نجیب در ظاهر تماشا میکند و آرام است؟ ترکیه؟ سعودی؟ مصر يا ایران؟

وقتی دیپلمات کهنه کار انگلیسی در مورد سیاست های ایران در منطقه گفت آنها مانند نجیب زاده ای رفتار میکنند به عمق سیاست ایرانی ها باید پی میبردیم.

آنها سیاس هستند، بازی را با کارتهایشان به خوبی یاد گرفته اند و دلیل این مسئله که اکنون در ایران آرامش حکمفرماست قطعا همین است...

آنها در خاورمیانه ای که در آتش میسوزد ثبات و آرامش خود را حفظ کرده اند.

هر چند از سیاستهای ضد عرب ایرانی ها دل خوشی نباید داشت ولی آنها دشمنان قابل احترامی هستند!

آنها قواعد را رعایت میکنند ولی هر چه شود بالاخره ایرانی هستند.

حکام عرب به خواب عمیق رفته اند و بسیاری مسائل را درک نمیکنند ولی باید یک چیز را به آنها و جهان عرب گوشزد کرد.

جهان عرب! به شرق خیره شوید...

صدای پوتین های سپاهیانِ ایران به گوش می رسد. آنها بیدار شده اند و بی واهمه به قلب جهان عرب زده اند.

تعداد بازدید از این مطلب: 559
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


امام خمینی(ره):

امام خمینی(ره):

اگر از صدام بگذریم، اگر مسأله قدس را فراموش کنیم، اگر از جنایت های امریکا بگذریم از آل سعود نخواهیم گذشت. ان‌شاالله اندوه دلمان را را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و ال سعود برطرف خواهیم کرد و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم گذاشت و با برپایی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان به مسجد الحرام وارد خواهیم شد.

صحيفه حضرت امام ج 21 ص 75 و 76

تعداد بازدید از این مطلب: 353
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


نامه امام روح الله به آقای منتظری

در آستانه 6 فروردین بازخوانی نامه مهم امام روح الله به آقای منتظری

جلد بیست و یکم - صفحه 330 -  نامه به آقاي منتظري "عزل ايشان از قائم مقامي رهبري "

نامه

زمان : 6 فروردين 1368 / 18 شعبان 1409

مكان : تهران ، جماران

مخاطب : منتظري ، حسينعلي

موضوع : عزل آقاي منتظري از قائم مقامي رهبري

صفحه : 330

بسم الله الرحمن الرحيم

با دلي پر خون و قلبي شكسته چند كلمه اي برايتان مي نويسم تا مردم روزي در جريان امر قرار گيرند. شما در نامه اخيرتان نوشته ايد كه نظر تو را شرعا بر نظر خود مقدم مي دانم ؛ خدا را در نظر مي گيرم و مسائلي را گوشزد مي كنم . از آنجا كه روشن شده است كه شما اين كشور و انقلاب اسلامي عزيز مردم مسلمان ايران را پس از من به دست ليبرالها و از كانال آنها به منافقين مي سپاريد، صلاحيت و مشروعيت رهبري آينده نظام رااز دست داده ايد. شما در اكثر نامه ها و صحبتها و موضعگيريهايتان نشان داديد كه معتقديد ليبرالها و منافقين بايد بر كشور حكومت كنند. به قدري مطالبي كه مي گفتيدديكته شده منافقين بود كه من فايده اي براي جواب به آنها نمي ديدم . مثلا در همين دفاعيه شما از منافقين تعداد بسيار معدودي كه در جنگ مسلحانه عليه اسلام و انقلاب محكوم به اعدام شده بودند را منافقين از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند ومي بينيد كه چه خدمت ارزنده اي به استكبار كرده ايد. در مسئله مهدي هاشمي قاتل ، شمااو را از همه متدينين متدينتر مي دانستيد و با اينكه برايتان ثابت شده بود كه او قاتل است مرتب پيغام مي داديد كه او را نكشيد. از قضاياي مثل قضيه مهدي هاشمي كه بسيار است و من حال بازگو كردن تمامي آنها را ندارم . شما از اين پس وكيل من نمي باشيد و به طلابي كه پول براي شما مي آورند بگوييد به قم منزل آقاي پسنديده و يا در تهران به جماران مراجعه كنند. بحمدالله از اين پس شما مسئله مالي هم نداريد. اگر شما نظر من را شرعا

جناب آقاي منتظري

صفحه : 331

3- ديگر نه براي من نامه بنويسيد و نه اجازه دهيد منافقين هر چه اسرار مملكت است را به راديوهاي بيگانه دهند.

سخني از سر درد و رنج و با دلي شكسته و پر از غم و اندوه با مردم عزيزمان دارم : من با خداي خود عهد كردم كه از بدي افرادي كه مكلف به اغماض آن نيستم هرگزچشم پوشي نكنم . من با خداي خود پيمان بسته ام كه رضاي او را بر رضاي مردم ودوستان مقدم دارم ؛ اگر تمام جهان عليه من قيام كنند دست از حق و حقيقت برنمي دارم .

4- نامه ها و سخنرانيهاي منافقين كه به وسيله شما از رسانه هاي گروهي به مردم مي رسيد؛ ضربات سنگيني بر اسلام و انقلاب زد و موجب خيانتي بزرگ به سربازان گمنام امام زمان - روحي له الفدا - و خونهاي پاك شهداي اسلام و انقلاب گرديد؛ براي اينكه در قعر جهنم نسوزيد خود اعتراف به اشتباه و گناه كنيد، شايد خدا كمكتان كند.

مقدم بر نظر خود مي دانيد - كه مسلما منافقين صلاح نمي دانند و شما مشغول به نوشتن چيزهايي مي شويد كه آخرتتان را خرابتر مي كند - با دلي شكسته و سينه اي گداخته ازآتش بي مهريها با اتكا به خداوند متعال به شما كه حاصل عمر من بوديد چند نصيحت مي كنم ديگر خود دانيد:

1- سعي كنيد افراد بيت خود را عوض كنيد تا سهم مبارك امام بر حلقوم منافقين وگروه مهدي هاشمي و ليبرالها نريزد.

2- از آنجا كه ساده لوح هستيد و سريعا تحريك مي شويد در هيچ كار سياسي دخالت نكنيد، شايد خدا از سر تقصيرات شما بگذرد.

والله قسم ، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم ، ولي در آن وقت شما را ساده لوح مي دانستم كه مدير و مدبر نبوديد ولي شخصي بوديد تحصيلكرده كه مفيد براي حوزه هاي علميه بوديد و اگر اينگونه كارهاتان را ادامه دهيد مسلما تكليف ديگري دارم و مي دانيد كه از تكليف خود سرپيچي نمي كنم . والله قسم ، من با نخست وزيري بازرگان مخالف بودم ولي او را هم آدم خوبي مي دانستم . والله قسم ، من راي به رياست جمهوري بني صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذيرفتم .

صفحه : 332

روح الله الموسوي الخميني

من كار به تاريخ و آنچه اتفاق مي افتد ندارم ؛ من تنها بايد به وظيفه شرعي خود عمل كنم .من بعد از خدا با مردم خوب و شريف و نجيب پيمان بسته ام كه واقعيات را در موقع مناسبش با آنها در ميان گذارم . تاريخ اسلام پر است از خيانت بزرگانش به اسلام ؛ سعي كنند تحت تاثير دروغهاي ديكته شده كه اين روزها راديوهاي بيگانه آن را با شوق وشور و شعف پخش مي كنند نگردند. از خدا مي خواهم كه به پدر پير مردم عزيز ايران صبر و تحمل عطا فرمايد و او را بخشيده و از اين دنيا ببرد تا طعم تلخ خيانت دوستان رابيش از اين نچشد. ما همه راضي هستيم به رضايت او؛ از خود كه چيزي نداريم ، هر چه هست اوست . والسلام .

تعداد بازدید از این مطلب: 366
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


امام

شهریور ۵۸ که در مجلس خبرگان قانون اساسی، شهید بهشتی کلمه‌ی امامت را در قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود.

امام خمینی گفت شما نمی‌توانی مجلس را اداره کنی برو کنار، آقای بهشتی اداره کند.

وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم.

بازرگان اعلام استعفای دسته‌جمعی دولت را کرد.

امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود.

سر یک کلمه کشور ریخت به هم!

امامت‌محوری

امّت‌گرایی

عدالت‌گستری

و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین

اساس تئوری امام خمینی بود.

امام خمینی از دنیا رفتند.

آقای هاشمی رفسنجانی آمدند پنج روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبه‌ی اولین نمازجمعه‌ی بعد از رحلت امام، راجع به ولایت فقیه دو جمله گفت:

۱- «ما نمی‌خواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشین ایشان "امام" بگوییم»

۲- «خبرگان مرجع تعیین نکرده است»

یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.

وقتی ایشان جای کلمه «امام» گذاشت «رهبر»، «امّت» هم شد «ملّت».

یعنی عملاً سیستم ملت-رهبر انگلیسی‌ها را پذیرفتیم و سیستم امت-امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم.

وقتی «امّت» شد «ملّت»، عناصر امّت یعنی «خواهران و برادران قرآنی» که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند، تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی «شهروند» و « هموطن».

اما کلمه‌ی سوم یعنی «عدالت»؛ مقدس‌ترین کلمه‌ای که آقای هاشمی در دوران ریاست‌جمهوری‌شان ابداء و به نظام تحمیل کردند، کلمه‌ی «توسعه» بود.

فرق عدالت و توسعه این بود که «عدالت» را خدا و پیغمبر (ص) و علی مرتضی (ع) تعریف می‌کنند، اما «توسعه» را صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی و صهیونیست‌های عالَم.

در عرصه‌ی بین‌الملل هم دو کلیدواژه‌ی قرآنی «مستکبرین» و «مستضعفین» را ایشان اصلاح کردند و گفتند «مستکبرین» فحش و توهین‌آمیز است! به جایش بگوییم «قدرت‌های جهانی»!

خب وقتی گفتی «مستکبرین» باید با آن‌ها «مبارزه» کنی، اما وقتی گفتی «قدرت‌های جهانی» باید با آن‌ها «تعامل» کنی.

«مستضعفین» را هم کردند «قشر آسیب‌پذیر»؛

یعنی آدم‌های بی‌عرضه‌ای که خودشان پذیرای آسیب‌اند!

پنج کلیدواژه‌ی قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود، خواسته یا ناخواسته توسط ایشان تغییر پیدا کرد به همان کلیدواژه‌هایی که دشمنان می‌خواستند.

تا موقعی که کلیدواژه‌های قرآنی امام خمینی –که

رأس آن‌ها امام بودن ولی فقیه است- احیا نشود، هر کاری که بکنیم، وصله‌پینه کردن است.

مشکلی که هست هم این است که همه می‌گویند «دیگران بگویند ما هم می‌گوییم!».

اصولگراها می‌گویند صداوسیما شروع کند، ما هم می‌گوییم! صداوسیما می‌گوید ما که از روحانیون نمی‌توانیم جلو بیفتیم!

روحانیون می‌گویند تا مدیران ارشد نظام خودشان نگویند که ما نمی‌توانیم جلوی مردم بگوییم!

مدیران ارشد می‌گویند وقتی جوانان انقلابی هم نمی‌گویند، ما بگوییم و هزینه بدهیم؟!

و ...

بعضی هم می‌گویند نگوییم چون قبلاً کسی (حشمت‌الله طبرزدی) این کار را کرده و سابقه‌ی خوبی ندارد.

آیت‌الله سید محمدباقر حکیم پا می‌شود می‌رود نجف. از آنجا نامه می‌نویسد به این عنوان

«حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای»!

البته یک هفته بعد شهیدش می‌کنند.

 آن مرد بزرگ می‌فهمد که باید از آنجا پیغام دهد «امام خامنه‌ای».

سید حسن نصرالله می‌فهمد در سخت‌ترین شرایطی که دارد، باید بگوید امام خامنه‌ای!

آن وقت ما اینجا نشسته‌ایم و نمی‌گوییم!

شما هر لعنتی که به دشمنان بکنید، این قدر جگر دشمنان نمی‌سوزد که بگویید «امام خامنه ای "

و من الله توفیق

تعداد بازدید از این مطلب: 387
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8


چرا سبزها مخالف نتانیاهو شدند؟!
به گزارش ایران اسلامی، محمد ایمانی در یادداشت روز روزنامه کیهان که با عنوان «عملیات پوششی در تنگنای توافق» منتشر شده، آورده است: یکی از دستاوردهای مذاکرات هسته‌ای این است که معلوم شد حتی از نگاه تجدیدنظرطلبان هم اسرائیل دشمن است. و الّا اگر به‌نرخ اتفاقات سال ۸۸ به عرصه سیاست خارجی بنگریم، اسرائیل در شمار دوستان جنبش سبزی‌ها جا دارد.

ماجرا برای سبزها آن‌قدر مهم بود که ریسک هزینه دادن در کف خیابان و روبه‌رو شدن با مردم روزه‌دار را در روز قدس (۲۷ شهریور ۱۳۸۸) به جان خریدند و در حمایت از اسرائیل، شعار القا شده «نه غزه نه لبنان» را در کف خیابان بازگو کردند. تا همین چند ماه پیش برخی از تئوریسین‌های اپوزیسیون سبز تا مرز اعلام رسمیت اسرائیل نیز پیش رفتند اما اکنون همان‌ها (نظیر صادق ــ ز.) به نتانیاهو و اسرائیل بد می‌گویند تا بعداً بتوانند منتقدان حامی منافع و عزت ملی در مذاکرات هسته‌ای را همسو با نتانیاهو جا بزنند. در ادامه این شگرد آخرین بار آقای هاشمی رفسنجانی گفت دلواپس‌ها با نتانیاهو همزبان شده‌اند. اما اصل ماجرا چیست؟ و چرا در بحبوحه مذاکرات با آمریکا، حجم آتش تبلیغاتی سنگینی علیه منتقدان به راه افتاده است؟

دور تازه مذاکرات که از شهریور ۹۳ در نیویورک کلید خورد و قرار بود ۳ماهه به سرانجام برسد، اکنون هجدهمین ماه را سپری می‌کند. طبق قرائن متعدد که در ادبیات اوباما نیز شنیده شد آمریکا مایل است تعلیق و توقف ابعاد مهم برنامه هسته‌ای را به‌مدت ۱۰ سال به طرف ایرانی تحمیل کند و به‌عبارت دیگر در مقابل دریافت امتیازهای نقد آنی، لغو تحریم‌ها را به حداقل یک دهه دیگر حواله دهد؛ نظیر کاری که ۱۰-۱۱ سال پیش در توافقات تهران و پاریس و بروکسل انجام شد و پس از دو سال و نیم «تعلیق موقت» گفتند بهترین تضمین عینی که ایران می‌تواند بدهد دایمی کردن تعلیق‌هاست. مفهوم دیگر این تحمیل ۱۰ساله، اوراق کردن تدریجی برنامه هسته‌ای ایران بدون لغو تحریم‌هاست. رئیس دولت یازدهم در تبلیغات انتخاباتی با نشان دادن کلید و درگیر کردن چرخ صنعت با چرخ سانتریفیوژها (برنامه هسته‌ای) وعده لغو همین تحریم‌ها را داد. اما به‌مرور معلوم شد ظاهراً در نگاه برخی سیاسیون لازمه چرخیدن چرخ صنعت، نچرخیدن یا معکوس چرخیدن چرخ صنعت است. اکنون مفهوم توافق ۱۰ساله‌ای که اوباما می‌گوید، این است که سانتریفیوژها از ۱۹هزار به ۶‌هزار برسد، سانتریفیوژهای پیشرفته نچرخند، آبشارهای ۱۶۴تایی سانتریفیوژها گسیخته و نیمه آبشار! شوند و... در حالی که چرخش سانتریفیوژها از سرعت می‌افتد، چرخش چرخ صنعت به‌واسطه لغو تحریم‌ها نیز به ۱۰ سال بعد موکول شود!

آیا افکار عمومی ایران که در تمام نظرسنجی‌ها بالای ۷۵ درصد پای فناوری هسته‌ای ــ حتی به‌قیمت تحریم‌ها ــ ایستاده و لغو فوری و حداقل همه‌جانبه تحریم را مطالبه می‌کند، چنین توافقی را می‌پذیرد؟ حالا ساده‌دل‌ترین و خوش‌گمان‌ترین افراد می‌پرسند حتی اگر ارزش فناوری هسته‌ای را کنار بگذاریم، آیا قرار است تحریم‌ها را برای حداقل ۱۰ سال تثبیت و عدم‌تصویب تحریم جدید را به‌عنوان تنها امتیاز برای ما فاکتور کنند؟! گزارش اخیر سایت حامی دولت (آریا) مبنی بر اینکه طبق نظرسنجی یک مؤسسه آمریکایی، محبوبیت روحانی در آبان ماه ۱۱ درصد کاهش یافته، بخشی از دلواپسی‌های جریان خوش‌بین به آمریکا را بازگو می‌کند. سران این جریان، اوباما را در ردیف «میانه‌روهای مؤدب» دسته‌بندی کرده و مذاکره با او را «تابوشکنی بزرگ» می‌دانستند. آنان و جریان رسانه‌ای که همین طیف سیاسیون را از پایین مدیریت می‌کند به‌مرور این تلقی را پیش کشیدند ــ یا القا کردند ــ که آمریکا، دوست و فقط اسرائیل، دشمن است! این طیف تا آنجا پیش رفتند که نسبت دروغ به امام خمینی(ره) دادند مبنی بر اینکه امام هم مخالف مرگ بر آمریکا بود حال آن که حضرت امام در سال آخر حیات مبارک خویش بیش از همیشه بر مرگ بر آمریکا و دشمن شماره یک معرفی کردن «شیطان بزرگ» تأکید می‌کرد.

امام مدام درباره منسی (فراموش) شدن مرگ بر آمریکا با شعارهایی نظیر مرگ بر شوروی هشدار می‌داد هرچند که دشمن اول استکبار شوروی خود امام بود. اما تجدیدنظرطلبان در آشوب‌افکنی نیابتی سال ۱۳۸۸ مرگ بر آمریکا را خط زدند و مرگ بر روسیه نوشتند. آنها ۵ سال بعد، اسرائیل و نتانیاهو (شیطان کوچک) را برجسته می‌کنند تا دوستی و پسرخاله شدن با شیطان بزرگ را پنهان سازند؛ انگار سگ زنجیری شیطان بزرگ طرف بد ماجراست و شیطان بزرگ، طرف خوب و دلبر داستان می‌باشد که به‌خاطر او می‌توان همه نوع حریم‌شکنی کرد! و انگار نه انگار که همین نتانیاهو ــ که یکی دو سال است برای حضرات بده شده ــ همان نتانیاهوی سال ۸۸ است که با صراحت گفته بود: «جنبش سبز سرمایه بزرگ اسرائیل است»، پیش قاضی و معلق‌بازی؟! یعنی ملت ایران را که خود پیاده‌نظام اسرائیل را از کف خیابان جارو کرد، این‌قدر کم‌حافظه فرض کرده‌اند؟

هر خردمندی وقتی پای مذاکره و توافق می‌رود، به‌عنوان یک سؤال اصلی می‌پرسد قرار است چه‌چیزی بدهد و چه‌چیزی بستاند. اما طیفی که با بدعملی و رفتار نابجا همه حیثیت و موجودیت خود را به مذاکره با آمریکا گره زده‌اند، اینک در وضعیت فقدان دستاورد سعی می‌کنند طریقیت را از مذاکرات و توافق بردارند و به آن اصالت و موضوعیت بدهند. این جبهه که شامل دو طیف مأمور خائن و خودی غافل می‌شود می‌خواهد پس از فاکتور کردن مذاکره با آمریکا که دیگر خریداری در میان ناظران منصف ندارد، نفس توافق ــ به هر قیمت ــ را به افکار عمومی کادو کند. آنها دانسته‌ و ندانسته محل بحث و اختلاف را بر سر توافق یا عدم‌توافق ترسیم می‌کنند. بی‌تردید هیچ کسی با توافق معقول که هم سلامت برنامه هسته‌ای ایران را نشان دهد، هم حقوق هسته‌ای ملت ایران را طبق NPT به رسمیت بشناسد و هم متعاقب این دو اصل، تحریم‌های بهانه‌جویانه را لغو کند مشکل ندارد. بحث اصلی بر سر این است که تعلیق هسته‌ای در کنار احاله لغو تحریم‌ها به یک دهه بعد و در کنار همه اینها متهم ماندن برای یک دهه بدون اینکه آمریکا و غرب هیچ سند و بهانه‌ای داشته باشند، چه ارزش و اعتباری دارد؟! طیف تردست مباحثه در این هنگام به‌جای پاسخگویی، به نتانیاهو دخیل می‌بندد که ۵ سال پیش از همین طیف حمایت علنی می‌کرده و اکنون نیز در جریان یک تقسیم کار بزرگ در غرب، با توافق ۱۰ساله کذایی اظهار مخالفت می‌کند تا «سرمایه بزرگ اسرائیل در ایران» بتوانند حرفی برای گفتن و فاکتور کردن نزد مردم داشته باشند.

حقیقت ماجرا این است که آمریکا و اسرائیل در حرکت مخملین سال ۸۸ در یک صف کنار طیف سبز ایستادند. حقیقت دیگر این است که به‌تعبیر جو بایدن معاون اوباما «اگر اسرائیل هم نبود ما باید پول خرج می‌کردیم و آن را راه می‌انداختیم» یا به‌تعبیر شیمون پرز «در میان همه رؤسای جمهور آمریکا هیچ کس به‌اندازه باراک اوباما به اسرائیل خدمت نکرده است». حقیقت سوم آن است که امثال آقای هاشمی به هر ترتیب ماجرای سال ۸۸ را تقلیل دهند یا ترقیق و تحریف کنند، آن زمان فتنه‌گران در کف خیابان شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» سر دادند، «مرگ بر اصل ولایت فقیه» گفتند، خط حذف روی شعار «جمهوری اسلامی» کشیدند، به ساحت حضرت امام(ره) اهانت کردند و بالاخره سراغ اصل ماجرا رفتند و عقده دیرین آمریکا و اسرائیل را بر سر امام حسین علیه السلام خالی کردند چرا که افرادی با مختصات دکتر مایکل برانت رئیس بخش شیعه‌شناسی سازمان «سیا» مقارن پیروزی انقلاب گفته بودند انقلاب ۱۹۷۹ ایران مرهون خون حسین[ع] نواده پیامبر اسلام[ص] و احترام مردم به این خاندان است. اما حقیقت چهارمی در این میان است که آن را باید از زبان رئیس سابق موساد روایت و سپس از زبان آقای «صادق ــ ز.» تبیین کرد.

به گزارش روزنامه هاآرتص مئیر داگان که در بحبوحه فتنه سبز رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی بود، اخیراً در پاسخ این سؤال که چه اقدامی باید در برابر برنامه هسته‌ای ایران انجام می‌گرفت، از پرورش اوپوزیسیون ایرانی توسط غرب سخن می‌گوید و می‌افزاید: «کاری که می‌توانستیم انجام دهیم این بود که توسط عملیات سری یا تقویت نیروهای اوپوزیسیون و اقلیت‌ها در ایران زمان بخریم». سناریویی که مثلث آمریکا، انگلیس و اسرائیل به‌بهانه تقلب در انتخابات ۸۸ ایران ترتیب دادند، اقتدار و اتحاد ملی را هدف گرفته بود و همان کار ضمن تشجیع دشمن موجب شد غرب توافق برای پذیرش برنامه‌ هسته‌ای ایران و معامله بر سر سوخت ۲۰ درصد را بی‌آن که حتی تحریم‌هایی وضع شده باشد به هم بزند و تشدید تحریم‌ها (تحت عنوان فلج کننده) را برای تقویت اوپوزیسیون ناکام آشوب ۸۸ در دستور کار قرار دهد. گرای تحریم‌ها را اتفاقاً طیفی از سبزها دادند که بعدها به نگرانی از تأثیرات تحریم‌ها تظاهر کردند حال آن که کاسب حقیقی تحریم‌ها آنان بودند. مئیر داگان مشابه سخنان اخیر را ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ در مصاحبه با شبکه CBS عنوان کرد آنجا که گفت: «به‌جای اندیشه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران باید به هر عاملی که بتواند مخالفت و ممانعتی در برابر حرکت جمهوری اسلامی به وجود آورد یاری رساند. غرب باید در فکر تقویت اوپوزیسیون در برابر حاکمیت باشد و به‌عنوان راهکار جایگزین حمله، تغییر حکومت را تشویق کند».

نکته ظریفی در این میان وجود دارد. آقای «صادق ــ ز.» که از حامیان رسانه‌ای آقای هاشمی محسوب می‌شود، ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ در مصاحبه با روزنامه زنجیره‌ای بهار تصریح کرد: «حاکمیت اوپوزیسیون نمی‌خواهد اما ما نمی‌توانیم اوپوزیسیون را از دید حاکمیت تعریف کنیم. همان گونه که ما می‌بینیم هاشمی به اوپوزیسیون تبدیل می‌شود، حاکمیت هم این را می‌بیند و به هاشمی می‌گوید: "آشیخ اکبر، باید تکلیفت را معلوم کنی؛ از شما بهره‌برداری می‌کنند و هل می‌دهند تا چهره‌ای بسازند که در مقابل نظام قرار بگیری". ضرورت دموکراسی خواهی، اینها (نهضت آزادی، سازمان مجاهدین انقلاب، دفتر تحکیم) را پشت سر کسی سوق خواهد داد که شنل اوپوزیسیون را به تن کند. هاشمی که عمر نوح ندارد، ۵ یا ۱۰ سال دیگر با ما نخواهد بود اما جنبش ادامه پیدا می‌کند. اگر هاشمی، خاتمی و هر کسی نتواند حداقل خواسته‌های این جنبش را لبیک بگوید، جنبش آنها را پس می‌زند. نگران نباشید که آقای رفسنجانی می‌تواند پابه‌پای ما بدود یا نه، اگر نتواند همپا با جبهه اوپوزیسیون بدود، حذف می‌شود... مهم نیست هاشمی چه می‌کند. او یا می‌تواند پابه‌پای این قطار باشد یا نه. اگر حذف شد هیچ اتفاقی نمی‌افتد، اوپوزیسیون یک شخصیت دیگر را درون نظام پیدا می‌کند». همین شخص که در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته بود: ایده‌آل ما روحانی و حتی عارف و خاتمی هم نیست بلکه واسلاو هاول و آنگ سان سوچی و بازرگان است، بعدها گفت اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد. او در مصاحبه ۲۰ مرداد ۹۲ با سایت ضدانقلابی کلمه تصریح می‌کند: «اوپوزیسیون به کمتر از شتر رضایت نداده. دوران انقلاب کنار دانشگاه تهران چادر زده بودند و برای کومله و حزب دموکرات کردستان لباس و پتو جمع‌آوری می‌کردند در حالی که این احزاب در حال جنگ با سپاه و ارتش بودند. بعد از دوم خرداد ما چه گفتیم؟ گفتیم درباره ولایت فقیه بحث کنیم، جنگ بعد از فتح خرمشهر درست نبود، قصاص این گونه است، نعوذبالله خدا و پیغمبر آن گونه است. اگر این دفعه هم دچار همین خطا بشویم و بگوییم شتر، نه روحانی و نه پدرجد روحانی کاری نمی‌توانند بکنند. باید یاد بگیریم میلی‌متری به جلو برویم».

جبهه نفاق قدیم مدت‌هاست طبق دستورالعمل خارجی به فرمول استفاده از «سپر انسانی» و کاربست فنون جوجیتسو (استفاده از نیروی طرف مقابل) رسیده است. گروگان‌گیری از میان برخی یاران سابق انقلاب و تبدیل آنها به سپر انسانی یا مسئله برای حاکمیت مورد تأکید دشمن است. به‌موازات همین امر، تبدیل سیمای شیطان بزرگ به شریک طرف معامله و قطب‌بندی جعلی در درون حاکمیت در دستور کار است تا اقتدار فزاینده جمهوری اسلامی در منطقه را از درون به چالش بکشد. برجسته کردن شامورتی‌بازی امثال نتانیاهو در حقیقت ایجاد آتش تهیه و انفجار نارنجک‌های دودزای صوتی برای انحراف افکار عمومی از جبهه دیپلماسی در مصاف با شیطان بزرگ است. در بحبوحه همین مصاف بزرگ است که می‌توان صلاحیت، بصیرت و استقامت رجال سیاسی را به محک کشید یا خدای نکرده با تأسف و تحسر، سواری گرفتن دشمن از برخی رجال را به نظاره نشست. سیاستمداران ما مجبور نیستند خود را با جریان نفاق هم‌سرنوشت کنند اگر که حریت پذیرش اشتباه فهم و محاسبه را داشته باشند. قرار نیست ناکامی آمریکا در مذاکرات، شکست برخی رجال سیاسی ما هم باشد؛ اگر که مراقب گروگان‌گیرها باشند و نگذارند منافقین پل‌های پشت سر آنان را خراب کنند.
 



 

تعداد بازدید از این مطلب: 377
|
امتیاز مطلب : 43
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10


صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دعای فرج
انقلاب اسلامی